tisdag 16 april 2013

Nästa storevärld: Dragon Valley

På livesändningen annonserades nästa Store-värld, som kommer att heta Dragon Valley. Världen kommer att finnas till försäljning på TheSims3.com senare i vår.Dragon Valley kommer troligtvis att vara en medeltidsinspirerad stad (vi vet dock inte så mycket om den ännu eftersom den fortfarande är under produktion). Förutom att det redan nu låter ganska roligt så kommer vi att få med drakar till spelet! Ja, du läste rätt! Det kommer att följa med små bebisdrakar!

Första bilden på drakarna:

Vad tror ni om den här staden? Gillar ni idén med drakarna eller tycker ni att det känns lite för mycket fantasy?

Kommande prylpaket: Movie Stuff Pack

Tidigare i år fick vi veta alla kommande The Sims 3-spel för i år. Nu har vi fått namnet på ett av prylpaketen, vilket kommer bli "The Sims 3: Movie Stuff Pack". Vad spelet kommer att heta på svenska är ännu inte bestämt.

Movie Stuff Pack kommer innehålla prylar och kläder inspirerade från filmer och här är några av de första skisserna på vad spelet kommer att innehålla:


onsdag 10 april 2013

The Sims 3: Semesterparadis: Trailer och livesändning

Idag har trailern till The Sims 3: Semesterparadis släppts! Nu är det 78 dagar kvar till själva spelet.


Vi har även fått en bild på omslaget:


Nästa vecka, den 16 april, kommer en livesändning att hållas där ämnet kommer vara just The Sims 3: Semesterparadis. Vi kommer bland annat att få veta mer om hotellen som kommer att finnas med i spelet. Livesändningen kommer att visas här och den startar 19:00 svensk tid.

Kommer du att köpa spelet när det släpps? Vad tycker du verkar roligast?