fredag 27 december 2013

The Sims 3 In I FramtidenThe Sims 3 In I Framtiden är den elfte och sista expansionen till The Sims 3.

I The Sims 3 In i Framtiden kan simmarna, precis som det låter, färdas till framtiden! Framtidsstaden, som heter Oasis Landing, finns i tre olika varianter: Dystopisk, Normal och Utopisk. Beroende på hur din sims liv ser ut och vad du väljer för inställningar kommer framtiden se ut på olika sätt.Det finns två nya egenskaper i In i Framtiden:

Botfan: Uppsvinget i botteknik har gjort många simmar fascinerade och fängslade av dessa invecklade maskiner. Många simmar sitter hemma med sina organiska kroppar, men vissa önskar att de vore en bot i stället.
• Din sim förbättrar botbyggarfärdigheten snabbare.
• Din sim kan ta på sig en Plumbotdräkt
• Din sim är bättre på att använda botbyggarstationen.

Instabil: När en hög med lösa komponenter rasslar omkring i huvudet på en sim brukar denna sim kallas "instabil". Simmens behov förändras plötsligt och oförutsägbart, med inslag av förvillande episoder i släptåg.
• När din sim vaknar på morgonen och är på dåligt humör kan han eller hon känna sig vissen.
• Din sim kommer att uppleva förvillande saker som kan förändra simmens egenskaper.

Det finns tre nya färdigheter i In i Framtiden: Avancerad teknik, Botbyggande och Laser-rytmikon.Den övernaturliga varelsen i In i Framtiden är Plumbot! Plumbotar liknar Simbotar lite grann, men är inte alls samma sak. Plumbots kan se ut på flera olika sätt och anpassas till att kunna göra olika saker och på så sätt hjälpa din sim och hens hushåll. (Mer om Plumbots kommer i ett separat inlägg).Trailer för In i Framtiden:


Vi har inte hunnit spela så mycket att vi har hunnit få en stark åsikt om det här spelet än, men det verkar roligt och som att skaparna har ansträngt sig för att få det så bra som möjligt!

+ Kul att kunna resa i tiden
+ Många nya föremål och kläder
+ De nya bilarna är ascoola
+ Roligt att framtiden ändras beroende på hur en spelar i den "vanliga" tidsperioden.

– Att tidsreseportalen kommer fram på tomten varje gång man startar ett nytt spel....

Den här expansionen skulle nog passa de som har ledsnat lite på "vanliga" The Sims 3 och som vill utforska spelet lite mer,

torsdag 19 december 2013

Julkalender – 19 december


The Sims 3 Film

The Sims 3 Film ger oss kläder och möbler med tre olika filmteman: Skräck, Västern och Superhjältar.

Klicka på bilderna för att göra dem större


Kvinnor

Frisyrer


Kläder
Män

Frisyrer

Kläder
Möbler

Det här är inte ett av våra favoritspel eftersom många av sakerna inte passar in i ett "normalt" spelsätt. Vi tyckte inte heller att det följde med så värst mycket användbara saker. Det kan dock vara roligt om man vill göra en film eller fota i spelet och simmarna ska se ut på ett visst sätt, kläderna fungerar också bra att ha på Spökeridagen om man har The Sims 3 Årstider.

Trailers: