tisdag 21 januari 2014

Dolda färdigheter: Barn

Till The Sims 3 finns det två dolda färdighet som endast är tillgänglig för barn.

Matlagningsfärdighet för barn: Det är bara barn som kan ha den här färdigheten, och det finns totalt tre nivåer. Barnen lär sig matlagning genom att baka vid leksaksspisen. När simmen åldras till en tonåring kommer den att starta sin matlagningsfärdighet på samma nivå som den lärde sig som barn.

Läxor: Den här färdigheten är dock tillgänglig för tonåringar också. Färdigheten går till nivå 10 och varje gång din sim gör läxorna går det bättre för hen i skolan.


Med The Sims 3 Kvällsnöjen kan barn även lära sig instrument.

Gitarr/Bas/Trummor/Piano för barn: Det finns totalt tre nivåer och när simmen blir tonåring kommer de att få samma nivå i Gitarr/Bas/Trummor/Piano som de hade som barn. De här färdigheterna finns inte längre kvar om Leva Livet är installerat.

Till The Sims 3 Leva Livet finns det ytterligare fyra dolda färdigheter:

Atletisk för barn: När Leva Livet är installerat kan inte barn lära sig färdigheten atletisk, utan får istället lära sig färdigheten atletisk för barn när de tränar. Det finns tre nivåer och när simmen åldras till tonåring kommer den att starta sin atletiska färdighet på samma nivå som den lärde sig som barn.

Trädgårdsarbete för barn: Fungerar på precis samma sätt som atletisk för barn fast det är färdigheten trädgårdsarbete istället.

Balett: Balett lär sig barnen genom att gå på aktiviteten Balett efter skolan. Det finns totalt tre nivåer, och varje nivå kommer med en ny interaktion.
Nivå 1: Gör plié
Nivå 2: Gör piruett
Nivå 3: Gör échappé
Scout: Barn som går på aktiviteten Scout efter skolan kommer att lära sig färdigheten fiske (upp till nivå 4) och få scoutmärken. De får dessutom den dolda färdigheten Scout som går upp till tre nivåer, där varje nivå kommer med en ny interaktion.
Nivå 1: Visa märke 
Nivå 2: Gör salut
Nivå 3: Knyt en knut

onsdag 15 januari 2014

In I Framtiden - Föremål

Här kommer ett ganska långt inlägg med bilder på vad som följer med i In I Framtiden!

Klicka på bilderna för att göra dem större!

Kvinnor

Hår:
Smink:

Tatueringar:Överdelar:

Underdelar:


Helplagg:


Badkläder:


Skor:


Accessoarer:
Män

Hår:


Ansiktshår:


Smink:

Tatueringar:Kläder:Sovkläder och badkläder:


Föremål: