lördag 30 juni 2012

Dö i en eldsvåda

Att få simmarna att dö i en eldsvåda är ganska svårt, men inte omöjligt.

Ställ in en spis, en arbetsbänk och ett kylskåp i ett rum. Se till att det INTE finns ett brandlarm i närheten, annars kommer brandkåren och släcker elden. Fyll sedan rummet med soffor, mattor, gardiner (använd gärna "matta" som golvsort i rummet också) och annat som lätt börjar brinna.

Låt din sim sen laga mat, det spelar ingen roll vilken. När din sim har börjat laga mat på spisen kryssar du handlingen och låter simmen gå iväg en bit.

Om du nu struntar i maten som finns på spisen/i ugnen kommer det snart att börja brinna. Det här är enklast att göra om du stänger av den fria viljan, annars är det lätt att simmen går tillbaka till spisen och fortsätter laga mat.

När det har börjat brinna ska du försöka få din sim att stå så nära elden som möjligt och om du har "tur" kommer din sim att börja brinna. Din sim kommer då få humöreffekten Eld och lågor och sedan kommer simmen att avlida.

Spöket från en sim som har dött i en eldsvåda får färgen orange och ryker.
Simmar som dött i en eldsvåda får en eldsflamma på sin gravsten.

2 kommentarer :

  1. Jag spelade bara sims nr jag var ung, och då de första väldigt enkla versionerna. Men när jag ville ha spöken brukade jag bygga en pool, låta alla hoppa i och sedan ta bort stegen. De simmar runt tills de dör och plötsligt har du hur många spöken som helst ;)

    SvaraRadera
  2. Hej! Jo jag har en fråga:
    En gång när jag gjorde en ny familj och flyttade till ett hus var det tydligen en gammal begravningsplats där och andarna var störda. Jag har bara Sims Stadsliv, Husdjur och Katy Perry Sötsaker installerat, och ändå så såg jag tre spöken som var blålila och jag har inte Övernaturligt installerat! Varför är det så?

    SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).