onsdag 13 juni 2012

Favoritmoddar

Om du inte vet hur du installerar .package-filer, klicka här.

Moddar är filer som ändrar i spelet, som t.ex. NoIntro som tar bort introt när spelet startar.

Det är viktigt att tänka på vilka sidor man laddar ner moddarna ifrån. Om du laddar ner en felaktig mod kan det göra så att spela inte fungerar som det ska eller inte ens går att starta. En bra sida att ladda ner moddar i från är ModTheSims. ModTheSims kräver att du blir medlem för att kunna ladda ner föremål, men det är enkelt och kostar ingenting.

Många moddar är onödiga och behövs egentligen inte, men det finns också moddar som man önskar att de hade haft med i spelet från början. Exempel på några såna är följande:

Samma stjärntecken för tvillingar/trillingar: Precis som det låter, tvillingar/trillingar som föds samtidigt får inte längre olika stjärntecken.

Småbarnsprat: Småbarn behöver inte längre sitta tysta eller prata med vuxna när de lärt sig prata, nu kan de även prata med andra småbarn!

Lägg till tomtstorlek: Irritationen när en hus med tomtstorlek 42x35 inte går att placera ut snyggt behövs inte längre, med den här modden kan du lägga till vilken tomtstorlek du vill.

Yogamatta: Låter dina simmar träna yoga.

Öppna fönster: Fönster behöver inte längre vara stängda objekt. Med den här modden kan simmarna öppna vissa fönster.

Osynliga parkeringsrutor: De fula parkeringsrutorna blir osynliga när du lämnar köpläget.

Fler reglage i Skapa En Sim: Det här kan vara en av de bästa moddarna. Den skapar fler reglage i Skapa En Sim och låter dig göra dina simmar ännu mer unika.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).