måndag 11 juni 2012

The Sims 3 Kvällsnöjen

The Sims 3 Kvällsnöjen är The Sims 3:s version av The Sims 2 Nattliv och The Sims 2 Livet i lägenhet. I Kvällsnöjen följer det med en ny stad, Bridgeport, som ser ut som en typisk storstad. Det följer även med en ny tomttyp: Lägenheter.
En ny funktion i The Sims 3 Kvällsnöjen är kändisskap! Kändis blir simmar som känner andra kändisar och kändisskapet graderas på en skala från 1 till 5. Kändisar kan få rabatter när de handlar och vid vissa tillfällen kan de få gratissaker hemskickade med posten. Paparazzis följer ofta efter kändisarna.
Det finns två nya egenskaper i Kvällsnöjen: Blyg och Stjärnkvalitét.

Blyga simmar går aldrig fram till någon som inte är en vän, och de brukar hålla sig i sina rum om de kan. De känner sig även obekväma i stora folksamlingar.
• Din sim har svårare att få nya vänner
• Din sim känner sig obekväm i en grupp simmar som inte är din sims vänner
• Din sim mår toppen i en grupp med vänner
                    • Din sim vill inte gärna umgås med simmar som inte är din sims vänner

Stjärnkvalitet: Simmar med stjärnkvalitet kommer säkerligen att hamna i strålkastarljuset. De har lättare att bli vänner med kändisar och att klättra på stegen mot stjärnstatus.
• Din sim har lättare att imponera på kändisar
• Din sim får mer berömmelse av att vara kompis med kändisar
• Din sim har större chans att få gratisprylar

Den nya karriär i Kvällsnöjen heter Film.

Nya färdigheter är Piano, Bas, Trummor och Mixologi.

I Kvällsnöjen finns det även två nya reglage i Skapa En Sim: Muskeldefinition för män och kvinnor och Bröstreglage för kvinnor.

Den nya övernaturliga varelsen i Kvällsnöjen är Vampyrer. Vampyrer lever längre än vanliga simmar, men är inte odödliga. De har samma behov som vanliga simmar men hunger-behovet är ersatt med Törst.
Vampyrer har vissa fördelar jämfört med andra simmar, de lär sig t.ex. färdigheter snabbare, men vampyrer har också vissa nackdelar jämfört med vanliga simmar, t.ex. kan de inte vara ute i solen för länge.

I Kvällsnöjen kan simmar även skapa band och spela på olika klubbar för att tjäna extra pengar. 

Trailer för The Sims 3 Kvällsnöjen:

12 kommentarer :

 1. Den här bloggen är jättebra.
  Jag tänker också köpa Sims 3 Kvällsnöjen, men kan ni/du också berätta vad man får för kläder och möbler!? Vill gärna veta. Och hur man blir kändis/vampyr.. Snälla :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vi rekommenderar att du köper The Sims 3 Kvällsnöjen, för vi tycker att det är det bästa expansionspaketet som har kommit ut hittills. Vi kan göra ett inlägg sen om hur man blir kändis/vampyr och om möblerna/kläderna.

   Radera
  2. Kan ni skriva inlägget någon gång? Har väntat spänt länge efter att jag har sett denna kommentar! :) Jag vill väldigt gärna ha kvällsnöjen (kollar till-och-med på youtube-klipp om det för att tillfredsställa mig själv eftersom att jag inte har det!). Men alla skriver typ så här: ''Kvällsnöjen är en expansion för dig brukar spela på ungdomar...'' eller liknande, och jag vill veta om det kommer kläder/hår till dem åldersstadierna UNDER ungdom.
   Tack för denna underbara blogg!

   Radera
  3. Hej! Tack för att du påminde oss! Vi hade faktiskt glömt bort det här... haha! Inlägget kommer upp så fort vi har knäppt bilderna!

   Radera
 2. Hej!
  Vet inte riktigt vart jag ska skriva det här x)
  Jag undrar om ni skulle kunna göra en guide om hur man laddar ner hacks och mods på t.ex modthesims.info :) ?
  Ni måste inte, men skulle vara till stor hjälp xD Försökt i månader klura ut varför nointro-saken och sparkles-saken inte funkar xD
  MVH
  Kayla1a på thesims3-hemsidan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vi skriver ett inlägg om det imorgon! Hoppas det hjälper!

   Radera
 3. Hur blir man vampyr? kan man bli det i ''skapa en sim''???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du har Övernaturligt ska du kunna välja det i Skapa En Sim, vi vet inte om det går annars.

   Radera
  2. Om du har kvällsnöjen måste du bli biten av en vampyr.

   Radera
  3. Hu blir man mixolog och paparazzi i sims 3 kvällsnöjen?

   Radera
  4. För att bli det måste du ha The Sims 3 Drömjobb installerat!

   Radera
 4. Jag har en produktkod till the sims 3 kvällsnöjen men det är nåt som inte funkar för jag har löst in den men jag hittar det inte nånstans och kan därför inte spela med kvällsnöjen jag kan hitta kvällsnöjen inne på inställningar och appar och funktioner (där man avinstallerar program) men ingen annan stans och jag hade hoppats på att ni kanske har nån lösning på problemet??

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).