lördag 9 juni 2012

Utmaningar i The Sims 3

Ibland kan det bli lite långtråkigt att bara spela Sims utan att ha något särskilt mål.

I kategorien Utmaningar kommer vi därför ladda upp olika Utmaningar som gör spelet roligare att spela.

Utmaningar är olika sätt att spela Sims på vilket kan göra spelet intressantare. Utmaningarna har ofta regler som ska följas och de är inte alltid enkla (vilket kan förklara varför de kallas Utmaningar). De flesta utmaningar brukar även använda poängsystem, men det är inget måste.

Ordlista:

Generationer: Din grundare är generation 1. Grundarens barn blir generation 2. Deras barn blir i sin tur generation 3, osv. Utmaningen slutar (oftast) i samma stund som det första barnet i generation 10 föds.
Grundare: Simmen du skapade i Skapa En Sim och som börjar utmaningen.
Arvvinge: Den simmen som tillhör blodslinjen och som, när den har åldern inne att skaffa en partner, är menad att föra generationen vidare.
Reserv: Arvvingens syskon som kan komma att bli arvvinge själv om den egentliga arvvingen skulle råka ut för något innan den hinner föra generationen vidare.
Legacy-poäng: Dina poäng i utmaningen. Målet är att få så höga poäng som möjligt innan den tionde generationen.
Legacy-hus: Tomten som din grundsim flyttade in på från början. Du får inte flytta familjen till en annan tomt under hela utmaningen. Alla arvtagare måste födas på tomten (eller åtminstone födda av simmar som bor på tomten).
Blodslinje: En sim som kan spåra sitt släktträd rakt till grundaren. Adopterade simmar tillhör inte blodslinjen. Simmar som flyttar in i hushållet räknas bara till blodslinjen om de bidrar till födseln av nästa generation.
Partner: En sim utifrån som tillsammans med arvtagaren får fram nästa generation. När nästa generation är född räknas partnern till familjens blodslinje och kan bidra med poäng.


Om du har klarat av en utmaning får du gärna kommentera hur det gick och om det var någon del i utmaningen som var särskilt svår eller rolig!


6 kommentarer :

 1. Jag tycker ni gör ett jättebra jobb. Jag skulle gärna läsa eran blogg mer. Speciellt om ni gör fler "Utmaningar"! Keep it up! :D

  SvaraRadera
 2. Detta ska jag testa! Verkar väldigt intressant och roligt! :D

  SvaraRadera
 3. Hur kom ni på denna idén? :O Väldigt intressant och roligt, ska testa detta alldeles nu! :)

  SvaraRadera
 4. jag klarade nyss av PGC! :D
  Det var super roligt och riktigt tålamodskrävande!

  Men nu måste jag bara hitta en annan utmaning att göra :')

  SvaraRadera
 5. Jag älskar verkligen er blogg.Fortsätt göra utmaningar ,så kul.Iallafall undrar jag om får inomhusspa? :)Tacksam för svar.

  SvaraRadera
 6. Oj gick i på fel menade Hotelletgrejen.Hehe pinsamt.Men kan jag få svar här på inomhusspa? :)

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).