söndag 22 juli 2012

Datorkrångel

Hej! Datorn som vi har The Miller Legacy på har krånglat och vi har varit tvungen att installera om alla simsspel, vilket har tagit hela dagen. Nu verkar det dock som att Sims funkar som det ska igen. Ikväll ska vi få gäster så vi kommer tyvärr inte att kunna skriva Miller Legacy idag, men vi ska försöka lägga upp den så fort vi kan.

Men! Nu när ni börjar bli rätt många som kikar in här varje dag undrar vi såklart vad ni skulle vilja läsa om på den här bloggen!

Vad skulle ni tycka vara kul? Kommentera inlägget och berätta vad ni skulle vilja att vi skriver om!

16 kommentarer :

 1. Tråkigt med krångel med datorn! Jag gillar mest The Miller Legacy:)

  SvaraRadera
 2. Jag älskar att läsa den här bloggen! Det verkar som ni tar den på allvar och ni skriver proffsiga inlägg.

  SvaraRadera
 3. Jag skulle vilja läsa mer om sånt innehåll ni laddar ner. .packagefiler, eller vad ni kallar det, för jag vet inte vart man hittar sådana till möbler, etc. Sjukt bra blogg. Jag älskar The Sims och det är skönt med en blogg som kan ta upp lite tips och trix, och så :)

  SvaraRadera
 4. Jag gillar nog kanske mest historier (t.ex. The Miller Legacy). Men det är så mkt jag gillar så det är svårt att säga.. Ni ÄGER!!!:D

  SvaraRadera
 5. Mat tips och roligheter! Inte för mycket historier! Fast eran legasy är jättebra!

  SvaraRadera
 6. Jag tycker The Miller Legacy är bra! Det hade varit intressant med att se till exempel familjer och hus ni har skapat för att få inspiration till sitt egna spel ^^ Speltips är bra med.

  SvaraRadera
 7. Historier/legacys gillar jag, det får ni gärna lägga upp fler!

  SvaraRadera
 8. Jag, den allsmäktige Alex, vill se mer av era egna spel!! Typ era fina hus och gubbar och såååå. Och det är kul när ni tar bilder av er själva i sims hehe! HEJDÅ!

  SvaraRadera
 9. Er blogg är verkligen min favoritsimsblogg. Ni har bra uppdatering, jättebra och enkel design som inte är för klottrig. Och så skriver ni jätteproffsigt, ni är typ proffs ;D Så har ni inte 1000 historier samtidigt XD nu är den här kommentaren inte så hjälpsam, men whatever!

  SvaraRadera
 10. Ser fram emot nästa episode av Miller. :)

  SvaraRadera
 11. tycker redan att ni gör ett super bra jobb! men tycker alltid att det är kul att veta mer om dolda egenskaper och fusk ;) och älskar utmaningarna!!, även om dem är svåra haha. men skit bra blogg, en utav dem bästa med temat sims :)

  SvaraRadera
 12. , ni har ju så många simsexpansionspaket:-) jag e en simstotalälskare, men mitt intresse "dog" för några månader sedan, men er coola blogg fick mig att vilja spela igen! Ni e bäst!

  //elvaårig simsälskaren<3

  SvaraRadera
 13. Ojj, jag glömde, ,mer fusk hede vart kul:-D

  SvaraRadera
 14. lääääängtar efter nästa del av the miller legacy.förut sa ni att ni visste hur man botar en vampyr från ''vampyrsjukan''. det vill jag läsa hur man gör.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra! Vi lägger upp inlägget om hur man botar vampyrism till helgen :D

   Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).