tisdag 10 juli 2012

Dö av en meteor

Obs! The Sims 3 Drömjobb krävs

Att en meteor slår ner i ditt spel är väldigt ovanligt. Om det nu ändå skulle vara så att det skulle slå ner en meteor kommer du först att få upp ett varningsmeddelande som säger att din sim undrar varför det helt plötsligt blev så mörkt. Om du zoomar ut då kan du ha tur och se meteoren innan den slår ner.


Om du inte flyttar på din sim kommer den att bli träffad av meteoren och dö. Spöket från en sim som dött av en meteor är orangesvart och ryker.
Meteordödade simmar får en gravsten med en meteor på.
Om du vill öka chansen för att en meteor slår ner kan du ladda ner en mod här. (Men vi rekommenderar att du inte gör det, för då kommer det slå ner meteorer i princip hela tiden)

Om du inte vet hur du installerar .package-filer klicka här.

5 kommentarer :

 1. haha... om man kunde ladda ner så att det kom meteorer IRL vore dt ganska häftigt ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det skulle vara ngt va?;-)

   Radera
  2. OJ! Jag som är ''annnnnnnnnnnonnnnnnnnymt'' skrev bara in att sajten hette ''www.se'', och så fanns den sajten!!!!!!!!! Men det är inte jag. Upprepar; INTE jag!

   Radera
  3. IRL betyder In Real Life, alltså I verkligheten.

   Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).