söndag 29 juli 2012

Humörboostar

Ofta när simmar ska bli befordrade på sina jobb krävs det att de har ett bra humör för att befordran ska komma snabbare. Ett bra humör hos simmen gör även att poängen i Livslång lycka ökar utan att simmen behöver få en önskan uppfylld.

För att ha en sim som nästan alltid är glad kan det vara smart att ta till några av de här knepen:

• Borsta tänderna på din sim och den kommer få humöreffekten Mintig andedräkt (+5) i 4h.

• Köp en badanka, placera den i badkaret och låt din sim bada. Simmen kommer att leka med ankan i badkaret och få humöreffekten Ankdags (+15) i 5h.
• Köp badskum och låt din sim bada bubbelbad. Simmen kommer att få humöreffekten Stillsam (+10) i 8h.

• Om din sim har egenskapen God kan den donera pengar via brevlådan. Donerar du pengar kommer simmen få humöreffekten Välgörande (+10-50) i 24h beroende på hur stor summa pengar du donerar.
• Gå till spaet, beroende på vad du väljer för behandling kan din sim få humöreffekter som ger från +5 till +75 i upp till 7 dagar.
• Låt dina simmar tvätta kläderna! De kommer få humöreffekterna Fräscha kläder (+15-19) i 16h-2 dagar eller Väldigt fräscha kläder (+25-32) i 16h-2 dagar beroende på kvalitén på tvättmaskinen.

5 kommentarer :

 1. Måste man ha ett speciellt expansionspaket för att tvätta kläder?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man måste ha Drömjobb. :)

   Väldigt bra info man fick nu! :D

   Radera
  2. Tråkigt =( [har inte det =(]

   Radera
  3. Man kan också köpa tvättmaskin, tvättumlare, och tvättkorg på store. Det har jag, och det är minst lika kul! Och då kan man välja om man vill att simmarna får smutsiga kläder, genom att sätta tvättmaskin på hemtomten eller inte. Dock hade jag inte råd med tvättkorg...Men det funkar ändåså! :)

   Radera
 2. Hur köper man badskum och anka?

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).