onsdag 11 juli 2012

Ladda upp egna simmar till Exchange

Om ni vill ladda upp simmar som ni har gjort själv på thesims3.com i Exchange så att andra spelare kan ladda ner dem måste ni först och främst ha en användare på thesims3.com och The Sims 3 registrerat på sidan.

Har ni precis gjort simmen är det enklast, men det går att ladda upp en sim som ni har spelat med ett tag också. Låt simmen gå till en garderob/byrå och välj Planera klädstil, sen kan du följa stegen här nedanför:
1. Klicka på de tre punkterna vid simmens namn, och sedan Dela ut en sim.2. Nu kommer det upp en beskrivning om simmen och föremålsnamn, det räcker oftast med att skriva vad simmen heter.3. När ni har klickat på godkänn kommer simmen att delas ut.4. Om allt fungerar som det ska så laddas simmen upp! Nu måste ni stänga ner spelet och öppna startprogrammet.5. När ni har öppnat startprogrammet klickar ni på Uppladdningar, markerar simmen som ni vill ladda upp och klickar på Ladda upp. (Ser ni att Diesel-loggan har kommit upp nu! Snart släpps det i Sverige också!)6. Och såhär ser det ut när det laddar upp.7. När det är klart hittar ni simmen i Min studio, och där kan du även hitta andra simmar, minnen, filmer/historier och skärmdumpar (om ni har delat med er av några alltså).

När ni har laddat upp en sim kan ni också ha den simmen som visningsbild på thesims3.com!

Om ni vill ladda ner simmen som fick vara med och demonstrera kan ni klicka här.

15 kommentarer :

 1. Spännande , dt var längesedan jag spelade sims så har ingen koll längre.. men det var galet kul när man väl höll på :))

  SvaraRadera
 2. Åh det hær har jag gjort och jag får så fina simmar! men problemet ær att simmarnas vuxen klæder øverførs æven till barnen. Så jag kan ha ett småbarn med jætte fulla støvlar, och så ser dem konstiga ut som små monster. Vet ni hur man kan ta bort detta så att saker man laddar ner bara appliceras på vuxna? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har exakt samma problem! :S Vill också gärna veta hur man tar bort "Vissa" kläder och skor

   MVH Catta

   Radera
  2. Leta upp de föremålen du vill ta bort i Startprogrammet, markera dem och klicka på avinstallera, superlätt!

   Radera
 3. Min sim kommer inte upp i Min studio :(

  SvaraRadera
 4. Tack för det här! Har länge undrat hur man laddar upp simmar ;)
  Kan ni göra en guide om hur man laddar upp hus också?

  SvaraRadera
 5. Hej!
  När jag klickar på "dela ut" så laddar det jättelänge och sedan står det "Exporten misslyckades". Det har funkat hur bra som helst innan men nu helt plötsligt så funkar det inte längre... :( Jag har provat flera gånger men det händer bara samma sak... Det funkar jättebra att dela ut hårfärger men inte simmar. Snälla hjälp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kontakta EA kundtjänst och fråga dem, vi vet tyvärr inte vad felet är :(

   Radera
 6. Om man vill ta bort den? Alltså att man inte vill att alla ska kunna ladda ner den?

  SvaraRadera
 7. Jag har gjort som ni visade! Men det funkar inte! Den visas inte på Min Studio! Hur ska jag göra?

  SvaraRadera
 8. http://nattalisims.blogg.se/ bra blogg jag älskar den men hur gör man så med hus om du vet det så kan du skriva det i min blogg

  SvaraRadera
 9. Jag vill inte ladda ner mina egna simmar. Jag vill ladda ner era hus! Hur gör jag? Jag har gjort allt i början. Men jag förstår inte!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här inlägget visar bara hur man laddar upp saker! Du får faktiskt läsa texten?

   Radera
 10. Hej, jag skulle vilja ladda upp en sim som jag redan kört med, hur gör jag då? blir väldigt tacksam för svar!

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).