torsdag 26 juli 2012

Låtsaskompisar

Låtsaskompisar är den övernaturliga varelse som följer med expansionspaketet Leva Livet. Vissa småbarn kan få en docka med posten. Om småbarnet leker mycket med sin docka kan den bli en låtsaskompis när småbarnet växer upp till ett barn. Det är bara småbarnet som kan se sin låtsaskompis. 


Låtsaskompisen kan byta mellan dockform och kompisform. När den är i dockform är den stilla och beter sig ungefär som trädgårdstomtarna som kan dyka upp lite var som helst och ändra ställningar. I kompisform beter den sig ungefär som en vanlig sim förutom att den är osynlig för alla utom ägaren.


Låtsaskompisar kan hjälpa sin ägare med läxor, städning och annat som den blir tillbedd om. Det går att göra låtsaskompisar till riktiga simmar, men de kommer då att ha på sig konstiga kläder och se lite annorlunda ut.9 kommentarer :

 1. Vad snygga möbler och inredning ni har i rummet på andra bilden!

  SvaraRadera
 2. men hur gör man låtsaskompisarna till riktiga simmar???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer ett inlägg om det lite senare!

   Radera
 3. Kan ni inte lägga upp en sån bild på en sån som sim? ;D

  SvaraRadera
 4. Om man "råkar" hämta posten när man har fått ett paket med en låtsatskompis hur gör man då för att bli av med den? det går ju inte att sälja den..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror du kan skriva in testingcheatsenabled true o hålla in shift o trycka på lådsaskompisen o trycka: "Föremål..." >> "Radera Den" :)

   Radera
 5. hur gör man för att sälja låtsatskompisen om man inte vill ha den men redan hämtat posten?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håll in C + Shift + Ctrl, då kommer du upp till "fuskrutan". Skriv intestingCheatsEnabled true. Sedan håller du in Ctrl medan du klickar på låtsaskompisen. Då kommer det stå en flik med "föremål". Klicka på den och sedan på "radera den".

   Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).