söndag 1 juli 2012

The Miller Legacy, Generation 1 Kapitel 4


Tidigare delar: Del 1, Del 2, Del 3


Mannen som Laura hade sett i andra änden av butiken hette Yves Bernard och han arbetade som nektartillverkare i Champ Les Sims. Yves hade stått och målat. Laura, som gillade konst, hade nyfiket frågat om det fanns något konstgalleri i närheten. Yves erbjöd sig att visa runt Laura i staden.När kvällen kom hade Yves visat nästan hela den lilla staden. Laura var fascinerad över hur vackert det var i Champ Les Sims.
"Ikväll är det stor chans att få se stjärnfall, ska vi se om vi kan få se några?" föreslog Yves. Laura tyckte det lät som en bra idé. Hon tyckte om rymden, och gillade att umgås med Yves."Såg du?" ropade Laura ivrigt och pekade mot stjärnfallet som hastigt brann ut. Yves skrattade och tittade på Laura på ett sätt som ingen hade gjort på länge. Plötsligt lutade sig han närmare och kysste henne.Det ena ledde till det andra och plötsligt befann de sig båda i Lauras säng på hotellet.

Veckan i Champ Les Sims hade varit en av de bästa i Lauras liv. Yves hade varit med Laura nästan varje dag och han hade visat henne ställen i staden som hon aldrig hade upptäckt själv. När det var dags för Laura att ta flyget hemåt gruvade hon sig för hur det skulle bli mellan de två. Hon ville egentligen inte ha ett förhållande, och hon kände ju knappt Yves.Yves mötte Laura vid hotellet när hon var på väg ut med sina väskor.
"Åker du hem redan?" frågade Yves förvånat.
"Ja, jag har ett jobb som väntar på mig." svarade Laura kort.
"Jaha.." Yves stod tyst och tittade ner i marken. "Hur blir det med oss då?" fick han till slut fram.
"Ja.. Jag vet inte. Vi kanske bara ska lämna det bakom oss och minnas det som något fint."
Laura såg att Yves blev sårad, men hon var tvungen att berätta vad hon kände.
"Jag tror inte att jag är redo för ett förhållande, och speciellt inte ett långdistansförhållande." förklarade Laura.
"Men... Vi kanske kan hålla kontakten i alla fall?" frågade Yves hoppfullt.
"Ja, kanske det..." svarade Laura, men hon visste att det inte skulle bli så.När taxin rullade in på Lauras hemgata i Riverview kände hon sig tom. Kanske var det dumt att kasta bort ett möjligt förhållande? Nej, Laura behövde ingen man i sitt liv. Hon klarade sig själv. Hon skulle fokusera på sin karriär istället.Några veckor senare vaknade Laura upp från ännu en mardröm. Hon som alltid hade sovit så enkelt hade plötsligt börjat drömma konstiga drömmar, det var inte likt henne. Laura kände sig yr och illamående. Plötsligt rusade hon till badrummet.
Laura han knappt fälla upp toasitsen förrän hon kräktes. Åh, hon skulle inte ha ätit så mycket av tacobuffen igår på jobbfesten, men den hade ju varit så god.


Sen började Laura fundera. Var det verkligen tacobuffen? Hade hon inte mått lite illa igår också? Och drömmarna, de hade hon ju haft i snart två veckor. Laura tog sig på magen, kunde hon vara gravid?

2 kommentarer :

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).