fredag 17 augusti 2012

Mumier

Mumier är den övernaturliga varelse som följer med expansionspaketet Destination Världen. De finns i sarkofager, som kan hittas på alla resmålen men är vanligast i Egypten. Om dina simmar tittar in i en sarkofag kan det komma ut en mumie.



Mumier lever längre än vanliga simmar och deras behov ser lite annorlunda ut, de har inga Blåsa-behov eller Energi-behov. De är mycket starkare än en vanlig sim och immuna mot elektricitet. Mumierna rör sig extremt långsamt.



Eftersom de är inlindade i tygremsor är alla mumier rädda för eld, och om de befinner sig i samma rum som t.ex. en brasa kommer de få en negativ humöreffekt och försöka släcka elden så snabbt de kan. Om din sim träffar på en mumie i en gravkammare kan den utsättas för Mumiens förbannelse. Om Mumiens förbannelse inte bryts kommer din sim att dö, mer om det i ett annat inlägg.

1 kommentar :

  1. när jag hittade en mumie fattade jag ingeting så jag bara gick förbi för jag fick typ pressis spelet XD

    SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).