måndag 6 augusti 2012

Trädgårdstomtar

Trädgårdstomtar är roliga filurer. Med alla expansionspaket (fram till I Rampljuset) finns det 16 stycken olika trädgårdstomtar.Tomtarna från vänster till höger: Abrakadabra, Zenyatta, Troglodyt, Blingaboo, Magisk Uppfinnartomte, Carl Caninenimus, Magisk Vampyrtomte, Cranstan Boonitz den magiska tomten, Mystisk herr Tomte, Felix Felinenimus, Mäster Manchus magiska tomte, Lille Léons magiska tomte, Salongslejon den magiska tomten, Magisk kylskåpskanintomte, Sultanen Sams magiska tomte, Magisk skulptörtomte.

4 kommentarer :

 1. När skall ni fortsätta på ''The Miller Legacy''???
  Den är välkdigt bra, men har inte kommit ut på ett tag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. VI har ju varit bortresta och inte haft någon dator nu i tio dagar så det är därför. Nu är vi dock hemma igen, så vi måste bara få lite tid till att hinna spela och skriva bara.

   Radera
 2. Hejsan Mina Husdjur på The Sims 3 djurliv blir hur konstiga som helst det blir bara massor av streck vet ni hur man kan fixa det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du uppdaterat ditt spel till den nyaste versionen? Om inte, pröva det! Det kan vara en bugg som EA har fixat till. Om det inte hjälper kan du maila EAs kundtjänst och höra om de vet något.

   Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).