fredag 24 augusti 2012

Utmaning: MångsysslareDen här utmaningen går ut på att bemästra alla karriärer och skaffa så många barn som möjligt!

Börja med att ställa in livslängden på simmarna till Episk.

Skapa en sim i Skapa En Sim. Simmen får se ut hur som helst och ha vilka egenskaper och favoriter som helst så länge simmen är Ungdom. När du är klar med din grundare flyttar du in denne på en stor tom tomt.

Barn:
Låt din sim gifta sig innan den skaffar barn. Partnern till din sim kommer att vara hemma med barnen och uppfostra dem. Partnern kan tjäna pengar genom att sälja målningar, författa och liknande och får vara egen företagare (om du har Drömjobb). Du får inte köpa den livslånga belöningen Fertilitetsbehandling.

Eftersom livslängden är inställd på episk så kan du (antingen ändra i inställningarna eller med hjälp av en födelsedagstårta) åldra upp barnen enligt följande:
Nyfödd: 1 dag
Småbarn: När alla färdigheterna är lärda.
Barn: När de fått en plats på hederslistan i skolan
Tonåring: När de fått en plats på hederslistan i skolan.

När barnen blir Ungdomar kan du flytta ut dem (och på så sätt göra plats för nya barn).

Karriär:
När din sim nått till nivå 10 inom ett yrke byter du jobb. Du ska försöka nå toppen på så många karriärer som du kan. Du ska även försöka nå toppen av så många färdigheter som du kan. Du får inte byta personlighet på din sim (t.ex. genom livslånga belöningar).

Poäng:
1 poäng för varje barn.
10 poäng för varje färdighet som din sim når toppen av.
50 poäng för varje karriär som din sim når toppen av.

Utmaningen avslutas antingen när du nått nivå 10 inom alla karriärer (i karriärer som har inriktningar får du välja om du vill göra båda inriktningarna) eller den sim som föder barnen i hushållet blir en åldring och inte längre kan få barn.

Lycka till!

5 kommentarer :

 1. Vilken rolig utmaning!

  Det skulle vara jättekul om ni någon gång gjorde en tävling, där man skulle få så mycket poäng som möjligt i en sådan här utmaning :D

  SvaraRadera
 2. Hej, kul utmaning!

  Vill inte klaga, men när kommer fortsättningen på historien??:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grejen är att datorn vi har historien på hela tiden kraschar när vi kör sims, och eftersom det är med massa CC kan vi inte bara flytta över familjen till den andra datorn heller. Så det kommer ta längre tid än vanligt. Förhoppningsvis kan vi lösa problemet snart.

   Radera
 3. Sv: Gu' så spännande! Teorierna är verkligen många kring fenomenet "skor-i-lyktstolpar" haha.

  SvaraRadera
 4. Shit vad jobbigt det låter men man kanske ska prova :P

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).