tisdag 11 september 2012

Ett litet tackinlägg...

Vi vill bara passa på att tacka alla fina människor som kommer in här och läser och kommenterar!

I söndags hade vi besöksrekord med över 400 unika besökare, så otroligt roligt!

Tack, ni är bäst!

Nu är vi lite nyfikna: hur hittade just du hit och vad fick dig att stanna kvar?
Skriv en kommentar och berätta!PS: Ni har väl inte glömt att gilla oss på Facebook och följa oss med Bloglovin'?

33 kommentarer :

 1. Behövde hjälp med något i spelet, minns inte vad exakt, och googlade och fick upp er. Sen när jag började läsa era inlägg märkte jag att ni verkade ha koll på det här med sims och därför läste jag hela bloggen och stannade kvar :) Det är en väldigt bra blogg!

  SvaraRadera
 2. Jag brukar läsa ladydahmers blogg och hittade er i kommentarsfältet :) stannade för att jag gillar sims och er blogg är intressant o informativ, inläggen är upplagda på ett bra sätt med bilder o ibland punktform så det är lätt att hänga med, det är liksom ingen "tung textmassa".

  SvaraRadera
 3. Kommer inte riktigt ihåg hur jag hittade er. Kanske om ni kommenterade på någon annan simblogg? Men sen när jag hittade er upptäckte jag dels att jag kan ha läst er blogg innan och sen att den var väldigt bra. Ni vet mycket och skriver bra så man räknar in er i "Hm hur var det med det där i sims? Åh kan kolla om alltomsims skivit om det" ;)

  Bra blogg helt enkelt med bra info och tips och bilder :D

  SvaraRadera
 4. Hittade er när ni kommenterat på en annan simsblogg, tror det var Fantas, och sedan fortsatte jag läsa för att jag tycker om er att läsa era inlägg för ni använder en behaglig svenska och informativa inlägg. Tycker väl kanske att vi är lite lika, både i sättet att skriva och sakerna vi väljer att skriva och det är kanske därför jag tycker om er. :)

  .. sen har ni ju en tendens att välja exakt de ämnen som jag planerat att skriva om. ;)

  SvaraRadera
 5. Jag hittade er för ungefär en vecka sedan tror jag...? Men jag har läst thesimsblogg.bloggplatsen.se och en dag hittade jag er i kommentar fältet. Men jag tycker att eran blogg är bra för den är väldigt blandad och den hänger jätte bra med i Simsvärlden, ni har liksom alltid det senaste! Bra uppdatering också. Det är roligt med alla era tips och info. Tack så mycket för en sådan bra blogg! :D

  SvaraRadera
 6. Ni hade kommenterat på någon blogg som jag läser. Jag fortsatte läsa för att eran blogg är typ awesome! 8) jag hinner inte spela sims så ofta, men nu har väldigt anväbdbara tips. :)

  SvaraRadera
 7. Saga hade kommenterat The Sims SE på facebook och lagt in en link så jag klickade där och hamnade på bästa bloggen i världen!

  SvaraRadera
 8. Tjejen som har queenofsims.blogg.se tipsade om eran sida, så jag klicka in där och nu sitter jag här :) Har följt er ända sen den dagen :D
  Jag gillar erat sätt att skriva och ni tar så fina bilder! Era tips och utmaningar är nog det roligaste :)

  SvaraRadera
 9. Jag sökte på google efter något om The Sims
  Sen klickade jag högst upp då kom er blogg upp
  Jag stannade för att ni skrev jätte bra saker om the sims, och är det en sak jag älskar är det the sims
  Och ni har världens bästa tips

  SvaraRadera
 10. jag sökte på google och tryckte på en bild då kom bloggen fram och jag tyckte den var bra!

  SvaraRadera
 11. Hittade bloggen på en annan simsblogg där ni hade skrivit en komentar. Gick in där för att jag älskar simsbloggar. Jag stannade kvar för ni är en av få som är både bra skrivna och uppdaterar bra.

  SvaraRadera
 12. Såg er på nån annans blogg:) men kan ni skriva mer om the sims medeltiden ps.ÄLSKAR ER BLOGG

  SvaraRadera
 13. Jag sökte på google "Sims blogg" och där stog eran blogg. Jag kolla in bloggen och den värkade jätte bra, sen dess har jag varit inne på den varje dag!!!! Älskar eran blogg!!!! <3
  /Lova

  SvaraRadera
 14. Jag såg en länk hit i en kommentar på facebook från svenska sims sidan :3
  Och jag tycker det är jättekul att läsa i princip allt ni skriver :)

  Men ni är ofta ganska "opersonliga" vilket känns lite tråkigt... Alltså mer "såhär känner jag/vi" och mindre "såhär är det" :P

  SvaraRadera
 15. Jag är medlem på thesims3.com och brukar läsa berättelserna där. Då hittade jag the Miller Legacy och i slutet var det adressen på bloggen. Sökte på den och fastnade direkt för er blogg! Jag älskar att den är så ''ren och fin'' eller vad man nu skall säga... typ ingen reklam, ljusa färger, inte många olika texter och färger med klara fina bilder. Och era texter och tips e' helt awsome! Ni har all rätt för stolthet!!

  micalella123 på thesims3.com

  SvaraRadera
 16. en kompis rekomenderade den här sidan :)

  SvaraRadera
 17. Ja den a blogg e bra, jag hittade hit eftersom jag är färgblind och ser inte när fanta skriver. Tack för att ni inte har ljusa färger!

  ps.GRYM BLOGG!

  SvaraRadera
 18. [Hittade bloggen på en annan simsblogg där ni hade skrivit en komentar. Gick in där för att jag älskar simsbloggar. Jag stannade kvar för ni är en av få som är både bra skrivna och uppdaterar bra.]

  Samma som Mathilda.

  SvaraRadera
 19. Sökte på google efter dolda Sims egenskaper och vips så var ni där! Lärde mej massa om Sims, genom eran blogg! Bästa simsbloggen ever! :D<3

  SvaraRadera
 20. En vacker dag, när jag skulle läsa en av Fantasims3.bloggplatsen.se (Fanta, Fanny')s kommentarer så fick jag fram ert kommentar..
  Sen när jag började följa er så såg jag också att ni skriver något om sims varje dag,, Och det gör inte alla simsbloggare t.ex. Jag haha..
  Den bästa simsbloggen EVER!

  SvaraRadera
 21. Ni länkade den på en hemsida tror jag... :o
  Men jag fullkomligt älskar den! :D

  SvaraRadera
 22. Jag sökte runt lite på google om mumier i sims 3.
  Och då dök eran blogg upp.
  Sedan la jag till bloggen bland mina favoriter för jag gillade den.
  Nu är eran blogg en av mina standard bloggar som jag läser varje gång jag öppnar internet. :)

  musik-livet.bloggplatsen.se

  SvaraRadera
 23. Jag hittade er i Lady D's kommentarsfält, och eftersom jag spelat Sims sedan 2000 och aldrig sett en Simsblogg innan så blev jag förälskad direkt! Även om jag kan det mesta i spelet skriver ni ibland om sådant jag inte tänkt på innan, så det är intressant :)

  SvaraRadera
 24. Hittade hit genom att ni hade kommenterat Spiderchicks blogg :) Är glad att jag faktiskt klickade vidare in på er blogg!

  SvaraRadera
 25. Jag hittade hit när du hade länkat bloggen på thesims3-hemsidan ^^
  Och jag stannade för att det här är den bästa simsbloggen ever! :DD

  //Kayla1a

  SvaraRadera
 26. Jag hittade hit för att fanta hade dig som länk på hennes blogg tacka henne för det det förtjänar hon :) ;) ;D :D

  SvaraRadera
 27. hittade hit när jag googlade för att lära mig mer om sims också kom en länk med eran sida upp så klickade jag där så kom jag in på eran blogg den är väldigt bra

  SvaraRadera
 28. Jag letade efter hemsidor som man kan läsa om the sims 3 drömjobb och då googlade jag på det och ni kom fram sen efter det så har jag lärt med hur mycket som helst om sims!
  älskar eran blogg! :D<3

  SvaraRadera
 29. Var inne på Tjuvlyssnat/Tjuvtittat och såg nån kommentar från er, eftersom jag är ett gammalt The Sims-fan kunde jag inte låta bli att klicka på länken och sen blev jag fast..

  SvaraRadera
 30. Kollade på Facebook och the Sims 3 hemsida hade typ tipsat om er;-) så jag gick in och kicka och det visade sig vara en sjukt bra blogg

  SvaraRadera
 31. Jag såg att ni hade kommenterat på en annan blogg jag läser och då blev jag nyfiken och kollade in vad det här var för blogg. Sen dess var jag fast! Jag spelar inte sims lika ofta längre men jag tycker fortfarande att det är kul att läsa om allt nytt som kommer och er blogg gör mig dessutom ibland väldigt sugen på att spela.

  SvaraRadera
 32. Jag frågade min kompis som också är intrreserad av The Sims om hon visste någon bra blogg så det var där Jag fick det ifrån. Men bloggen är så grymmt bra mycket fakta och roligheter! Bästa Bloggen!!!

  //Frida :)

  SvaraRadera
 33. Fick veta av pappa.(tror han fick veta av eran mamma) Frågade även er när jag träffade er på årets surströmming.

  Med vänliga hälsningar Viola Nordin

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).