måndag 24 september 2012

SimBot

SimBotar är de övernaturliga varelserna som följer med The Sims 3 Drömjobb.

En SimBot kan komma till antingen genom att din sim uppfinner den eller köper den livslånga belöningen Min bästa vän.

SimBotar ser ut som robotar, men fungerar ungefär som simmar. De har behov, även om de skiljer sig från simmarnas.SimBotar kan äta mat, även om de föredrar skrot istället. De kan inte åldras, och alla SimBotar har egenskapen Hydrofob. Om en SimBot tar en dusch kommer den att få kortslutning.Istället för att springa till olika ställen använder SimBotar små jetmotorer och flyger dit de ska.11 kommentarer :

 1. kan simboten duscha? vad händer i så fall?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det står i texten......

   Radera
  2. Det beror på. Om den duschar så blir den till en liten skrothög på golvet I badrummet. Om du klickar på den star det två alternativ: "Försök montera ihop" eller "Skrota". Om du klickar på "Försök montera ihop" kan du kanske lyckas, eller misslyckas. Om du misslyckas har du bara kvar att skrota den. Om du skrotar kommer den direkt till skroten.

   Radera
 2. Hur kommer Benhilda?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man köper Benhildas kista! Den finns under Underhållning/Övrigt och heter Benhildas logi!

   Radera
 3. Om man gör om en sim till en Simbot på övernaturligt och den får kortslutning hur ska man göra då?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du skriver in fusket testingCheatsEnabled true, håller in Ctrl och klickar på humöreffekten Kortslutning så kommer SimBoten att vakna till igen.

   Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).