torsdag 11 oktober 2012

Väderstenen

Spelare som har både The Sims 3 Övernaturligt och The Sims 3 Årstider kommer att få ett unikt föremål: Väderstenen!När båda expansionspaketen är installerade dyker det här mystiska föremålet upp på en allmän tomt någonstans i den aktuella världen (Gäller dock inte världarna som följer med Destination Världen). Häxor, vampyrer, varulvar och älvor från The Sims 3 Övernaturligt kan sedan väcka väderstenen och framkalla sitt eget magiska väder när som helst på året.Förhäxande regn – När en häxa kastar den här busiga besvärjelsen med hjälp av väderstenen, faller ett grönt regn över hela världen. Alla simmar som befinner sig utomhus börjar dansa vilt och bete sig galet, fast de är magiskt skyddade mot att bli blöta!

Uppiggande skur – Vem påstår att regniga dagar måste vara trista? När älvor framkallar det här vårregnet av blommor blir alla trädgårdar i simmarnas värld omedelbart uppiggade och omskötta. Självklart vore det ingen riktig älvmagi utan en regnbåge på slutet! 
Skymmande dimma –Vampyrer kan framkalla den här besvärjelsen för att få en iskall dimma att formas över staden och kyla ner även den hetaste sommardag. Den gör det även lättare för dina spetstandade vänner att hitta villiga mellanmål.

Rotarstorm – Varulvar är jättebra på att rota efter saker från början, men den här magiska stormen ger dem en ännu större fördel. Samlarföremål faller med snön och dina vargsimmar har större chans att sniffa reda på dem när de smyger runt bland snödrivorna.

Bildkälla och textkälla

1 kommentar :

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).