torsdag 8 november 2012

Förhandsboka 70-tal, 80-tal, 90-tal på Origin

Alldeles nyss släpptes trailern till 70-tal, 80-tal, 90-tal!Spelet kommer att släppas i Sverige 24:e januari 2013, men går redan nu att förhandsboka på Origin.

Såhär är spelbeskrivningen på Origin:

"Ge dina simmar den hetaste looken och den läckraste inredningen från förr med The Sims 3 70-tal, 80-tal, 90-tal Prylpaket. Ös på med helt nya kläder, galna frisyrer och skägg. Kör en discolook från 70-talet med en jacka med bred krage och utsvängda brallor, rocka loss i 80-talets glammiga stil med axelvaddar och stora örhängen, eller dra på dig en skrynklig flanellskjorta och få en vild grungelook från 90-talet. Och glöm inte att inreda simmarnas hem så det passar årtiondet! Partykulan Stjärnljus eller Neonis bordsfotboll ger dina simmars hem en perfekt flashbackkänsla. Ta tillbaka alla galna trender, från uppburrat hår till fallskärmsbyxor och konsolstereos, när dina simmar reser bakåt i tiden.

INNEHÅLL
Skaffa det nödvändiga modet och inredningen för att ge dina simmar och deras hem en stilig look från svunna årtionden.


• Det svängiga 70-talet

Mode – Pumpa låtar på din sims stereoanläggning och visa några läckra danssteg – och fräcka kläder. Här finns allt från vida jeans och utsvängda brallor till rygglösa overaller och platåskor, så att dina simmar kan svänga hela natten lång!
Inredning – Lägg till lite fräck inredning i dina simmars hem med en konsolstereo, minimalistiska möbler, en urflippad discokula och mycket mer. Diggar du?

• Det balla 80-talet

Mode – Ta på ett par benvärmare, en gympingdräkt och ett pannband så är din sim redo att bli svettig – på gymmet, vill säga! I en skrikig strukturkavaj med axelvaddar är det dags att klättra på karriärstegen. Vad de än pysslar med kommer det balla 80-talets garderob att se till att de är rätt klädda!
Inredning – Fixa lite vågad pinupkonst, tuffa arkadspel och ett läckert underhållningssystem åt dina simmar – och låt dem skaka loss ordentligt!

• 90-talets grunge

Mode – Oavsett om dina simmar har antimodets grungelook i slitna jeans och tröjor i lager eller en enkelt chic utstyrsel med en asymmetrisk näsduksfållad kjol, så kommer de att vara galet på med sin känsla för 90-talsmode.
Inredning – Släpa fram de slitna möblerna för att skapa en industriell känsla som visar att du skiter i etablissemanget – fast du egentligen inte gör det.

• Nya frisyrer och skägg – Komplettera simmarnas flashbackstil med nya frisyrer från deras favoritårtionde, från 70-talets lediga fjäderstil till 80-talets uppburrade permanent och 90-talets stripiga grunge, samt mycket mer."

Ser du fram emot det här spelet? Kommer du att köpa det?

11 kommentarer :

 1. Svar
  1. CAS står för Create A Sim vilket på svenska betyder Skapa En Sim. Det är alltså stället i spelet där man skapar simmarna!

   Radera
  2. Aha okej. Men hur går jag till ''Skapa En Sim'' läget?

   Radera
  3. När du startar The Sims 3 och skapar ett nytt spel är det den stora knappen där man skapar en ny familj.

   Radera
  4. Jag menar när man redan skapat familjen, asså med fusket testingcheatsenabled true

   Radera
  5. Håll in Shift, klicka på simmen och välj "Ändra i Skapa En Sim"

   Radera
 2. ÄLSKAR 80-talsgrejerna! Om jag köper blir det nog endast för dom grejerna, haha..

  Du över: CAS = Create a sim :)

  SvaraRadera
 3. Kommer nog INTE köpa den.
  Gillar inte 70 och 80 talet.
  Gillar nuet :P

  SvaraRadera
 4. Jag kommer absolut att köpa det! Jag har väntat på ett sånt här prylpaket!

  SvaraRadera
 5. ÅH. Värdelöst paket. De hade så dålig fantasi att de var tvugna att göra något gammalt till något nytt... Boring.

  SvaraRadera
  Svar
  1. NOT boring! Fast jag kommer nog nästan hellre köpa gasen i botten, för de har mer 50-tals stil. Me like!

   Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).