tisdag 13 november 2012

Placera ut hus

För att placera ut ett hus i The Sims 3 måste du först gå in i Ändra Stad-läget. Det gör det genom att klicka på de tre prickarna nere i vänstra hörnet och sedan välja Ändra stad.

Nu kan du välja vad du vill placera. De tre flikarna står för Bebodda hus, Tomma hus och Allmänna tomter. Välj den tomttyp som du vill placera ut, här har vi tagit Tomma hus som exempel. Klicka på Placera kopia för att placera ut huset på en tomt.

För att kunna placera ut huset måste det finnas en tomt som är tillräckligt stor. Husets tomtstorlek kan du se på beskrivningen. Alla tomter som är för små för att kunna placera ut huset på kommer att försvinna från kartan och bara tomterna som är tillräckligt stora kommer att synas. Det gör inget om tomten är större än huset, så länge den inte är för liten.

När du har valt en tomt att placera ut huset på kommer du att få se resultatet lite närmare. Här kan du vrida huset så att det blir placerat på bästa sätt.


Klart! Nu är det bara att låta en sim flytta in i huset för att börja spela!


12 kommentarer :

 1. Vad är det för stad?

  SvaraRadera
 2. Åh jag hatar eran blogg ni gör värdelösa inlägg och era simmar är fulare än gråsten. HATAR ERAN BLOGG

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahahahaha vad är det här för avundsjuk liten spillevink?

   Radera
  2. Du måste inte skriva det! Du behöver ju inte ens gå in på bloggen! Har du hört något om att "såra känslor"?

   Radera
 3. Vilken rolig blogg! Jag är 23 år och spelar fortfarande Sims, ett väldigt roligt tidsfördriv. Keep up the good work!

  SvaraRadera
 4. The sims 3 seasons kommer ut om 2 dagar! :D

  SvaraRadera
 5. Halloj! Hittade hit av en slump! Bra blogg! Blev sugen på att ge mig i kast med Sims igen! Kommer återkomma för alla tips!

  SvaraRadera
 6. Jag älskar den här bloggen!!! <3 <3 <3 Jag brukar titta in här typ tusen gånger per dag även om jag vet att ni inte har lagt ut ett till inlägg!
  Love it!

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).