söndag 11 november 2012

Polly White och Polly Whites hårfärg

Efter förfrågan från en av er läsare finns nu Polly White som enskild sim att ladda ner på Exchange. Dessutom har vi lagt upp Pollys rosablå hårfärg!Polly hittar ni här och Pollys hårfärg hittar ni här.

Om ni vill ladda ner Pollys frisyr eller vardagskläder så hittar ni de hos Anubis. Klicka på bilderna för att komma till nedladdningssidorna.


5 kommentarer :

 1. Har ni inspiration på hushåll och hus?
  Hur gör man för att ladda ner kläder och frisyrer till sims 3? Är det gratis? Jag har aldrig laddat över något till mitt sims förut, kan ni berätta var och hur jag gör?

  SvaraRadera
 2. Jag har en fråga: Kan inte ni skriva om hjortarna som kommer i Husdjur? Hur man kan bli vän med dom och om man kan adoptera dom? Jag förstår ingenting. Dom bara skuttar iväg! Och likadant med grävlingarna?

  SvaraRadera
  Svar
  1. grävlingar?? Du menar väl tvättbjörnarna :D
   /topsims.bloggplatsen.se

   Radera
 3. Kan du tipsa om min tävling?
  Man ska skapa en sim och så vidare, läs mer på min blogg.
  Skulle varit snällt :)

  SvaraRadera
 4. Det där håret har jag! Tycker om det jättemycket!

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).