lördag 24 november 2012

Recension Lunar Lakes

Lunar Lakes är en värld som går att köpa separat till The Sims 3.Såhär beskrivs världen på TheSims3.com:

"Efter att ha blivit strandsatta på en främmande planet använde överlevarna sin egen teknologi och nyupptäckt kristallteknik för att klara sig i utkanten av rymden. Efter flera generationer har dessa modiga simmar byggt vägar, lärt sig att odla marken och grundat en blomstrande koloni. Vart kommer du att leda deras expedition härnäst?

*Helt nytt spelföremål* Välståndets träd följer med exklusivt i Lunar Lakes och ger dig möjlighet att utveckla ditt spel med helt nya speltekniska fördelar. Den här exotiska växten är gjord av flytande kristaller och ändrar form under dagen. Skörda frukter för att förbättra färdigheter och uppfylla behov!"Vad tycker då vi om den här världen? Är den värd att köpa?

+ Unik.
+ Rolig att spela i om man vill spela annorlunda.
+ Genomtänkt.
+ Extra rolig med Aliens från Årstider.

– Passar inte till "normalt" spel.
– Alla allmänna byggnader är ersatta av "portaler"Sammanfattningsvis tycker vi alltså att den här världen passar dig som vill spela lite "annorlunda". Vi tycker att den här staden är väldigt välgjord och spännande! Vi tycker att den är värd att köpa. Lunar Lakes finns att köpa på TheSims3.com där den kostar 2450 SimPoinst. Lunar Lakes hittar du här.

5 kommentarer :

 1. Hej, jätte fin blogg! :D
  Jag följer dig via bloglovin, skulle du kunna göra det med min? <3

  /Kram Hannah!

  SvaraRadera
 2. Tycker inte heller om att sjukhus, skola osv är ersatta med portaler.. :/ Det drar ner staden lite men annars är den väldigt fin.

  SvaraRadera
 3. Jätte cool stad verkligen:D men det känns lite mer som en fantasi stad så jag vill inte köpa den.

  SvaraRadera
 4. När kommer er recention på årstider

  SvaraRadera
 5. Eller hur när kommer resencionen?

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).