fredag 30 november 2012

Varulvar

Varulvar är en av de övernaturliga varelserna som följer med The Sims 3 Övernaturligt. Du kan göra en varulv på tre olika sätt.
• Skapa en varulv direkt i Skapa En Sim.
• Bli vän med en varulv i staden och be den att ge din sim varulvsförbannelsen.
• Låt en sim dricka Buteljerad lykantropförbannelse (kan antingen skapas om din sim har nått nivå 8 i Alkemi eller köpas i Elixirboden om den finns där).
I Skapa En Sim kan du växla mellan simformen och varulvsformen när du skapar din Varulvssim. I varulvsformen kan du inte ändra kläder, så kläderna simmen har på sig i simformen är även kläderna simmen kommer att ha som varulv. Varulvssimmar skiljer sig från vanliga simmar genom att de har gulare ögon.
Varulvar kan lära sig den dolda färdigheten Lykantropi. Beroende på hur hög nivå varulven har i färdigheten kan den göra olika saker.

Nivå 1-2: Varulven kan jaga efter samlarföremål (ädelstenar och frön t.ex.).
Nivå 3-5: Varulven kan bita andra simmar och förvandla även dem till varulvar.
Nivå 6-7: Varulven kan nu välja "Jaga efter..." och sedan välja vilket samlarföremål de vill leta.
Nivå 8-9: Varulven kan kontrollera när och var den ska förvandlas till varulvsform.
Nivå 10: Varulven är nu bäst bland sin sort. (Inga nya förmågor dock.)
Varulvarna lever längre än vanliga simmar. De lär sig färdigheten Atletisk snabbare och tappar energi långsammare. Om en varulv börjar bråka med en sim kommer varulvssimmen automatiskt att byta till varulvsformen och sedan ha en större chans att vinna slagsmålet.

Kul fakta: 
• Varulvar kan jaga i flock.
• Varulvar gillar att leka apport och bli kliade på magen.
• Varulvar gillar att äta rått kött
12 kommentarer :

 1. Har köpt Övernaturligt för några dagar sen så jag tycker att era inlägg om Övernaturligt är fullt användbara. Älskar er blogg !!

  SvaraRadera
 2. Hej! Ni har en jättebra blogg, lärt mig mycket. Ni länkade en simsvideo för ett tag sedan, "A thousand years" där ett par gifte sig och kvinnan sen dog. I videon så kastade de konfetti när de kom ur kyrkan och jag undrar, var det photoshoppat eller går det att göra? Hur gör man isåfall? :) Sen så hade de massa familjebilder uppe på väggen och på brasan, och jag undrar, var det också photoshoppat eller kan man göra så när man är bra på fotografi? Jättetacksam för svar! /En simsnörd som är bättre på sims 2 än 3an... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om simmar gifter sig när man har Leva Livet installerat kastar gästerna ris på brudparet, det kanske var det du menade? En fotograf kan hänga upp sina bilder på väggen, bilderna hittar du i fotografens katalog.

   Radera
 3. Hej Har en fråga Hur har ni gort er headder och hur kan ni ta bilder inne i style saken så man kan se smink och kläder och hår saken och så??? på bilden högst upp på deta inlägg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har satt ihop flera bilder i Gimp (ett gratisprogram). Bilderna vi tar så att menyerna syns tar vi genom Skärmdumpar (Print Screen-knappen på PC och cmd + Shift + 3 på Mac)

   Radera
 4. Guuud vad man blir sugen på att skaffa Övernaturligt nu :(

  SvaraRadera
 5. Hur gör man om man vill göra en varulvssim mänsklig?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låt varulvssimmen dricka Kraftfullt Kurelixir. Det krävs nivå 7 i Alkemi för att skapa elixiret och du kan läsa mer om det här: http://alltomsims.blogspot.se/2012/10/fardighet-alkemi.html

   Radera
 6. Hejsan!

  Det är såhär att jag har laddat ner själva filerna till The Sims 3 Övernaturligt men har inte registreringskoden någon som kan låna ut sin och vara världens bäst? :D

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).