tisdag 4 december 2012

Julkalender – 4 december

Klicka på luckan för att öppna den

5 kommentarer :

 1. Jag har två frågor om Destination Världen:
  1. Jag har läst nånstans att via dykbrunnarna kan man komma till andra platser i världen. Vet ni vilka dykbrunnar det gäller?
  2. Vet ni var man hittar "ormkyssen"? Den ska tydligen bota simmarna som får mumiens förbannelse men jag hittar den inte...

  SvaraRadera
  Svar
  1. 1. Dykbrunnar finns i olika gravkammare och om en sim dyker ner i en dykbrunn kommer den upp i en annan brunn på ett annat ställe i gravkammaren (eller så kommer simmen upp i samma brunn den dök ner i).
   2. För att få Ormkyssen måste din sim lära sig ormtjusning, det är en dold färdighet som simmen kan lära sig om den köper en ormkorg i en av butikerna som finns på de olika resmålen. När simmen uppnått nivå 10 inom den dolda färdigheten kommer den att få en "kyss" som botar simmen från mumiens förbannelse.

   Radera
  2. Tack så jättemycket:)!

   Radera
 2. Hej! Jag har en liten fråga, hur är det att spela sims på en macbook? Alltså en apple laptop. Jag kanske ska få en och då vill jag verkligen spela sims 3 på den! Blir jättetacksam för svar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det fungerar helt okej, se bara till att datorn har tillräckligt mycket RAM-minne! Macbooken vi använder har 8GB.

   Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).