söndag 9 december 2012

Julkalender – 9 december

Klicka på luckan för att öppna den

7 kommentarer :

 1. ÄLSKAR ERAN BLOGG.

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag har en fråga :3
  Jag la till en utomjording i hushållet och lät den 'skapa en storm', för jag ville se vad det var för något. Det blev snöstorm, men det är vårårstiden just nu. Hur ska jag få bort snön från att fortsätta?
  ´Tack på förhand!
  /Ert fan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snön kommer att smälta av sig själv efter ett litet tag. Om du vill att det ska gå snabbare kan du skriva in fuskkoden "testingCheatsEnabled true" (utan " ), hålla in shift och klicka på marken där du väljer Årstider... Snödjup... Inget. Stäng sedan av fusket genom att skriva in "testingCheatsEnabled false" (utan " ).

   Radera
 3. Hej, jag har en fråga till er. :)
  Jag undrar om det finns mycket fler småbarns möbler i The sims 3 årstider än i The sims 3. Och om ni har lust om ni kan lägga ut en bild på saker som ni inte har laddat ner? Jag kanske ska köpa årstider. Och funderar mycket på om det är värt om det är roligare än vanliga sims 3 :).
  Svara så fort ni kan! :)
  En sak till att jag älskar eran blogg, och att ni skriver mycket bra saker om sims :). Men skulle vilja veta mer om sims 3 årstider :).
  Tack i förhand :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Det finns inte särskilt mycket fler småbarnsmöbler i The Sims 3 Årstider. Om du är ute efter en expansion som ger fler saker till barn kanske du ska kolla på Leva Livet, där följer det med rätt mycket.
   Vi tycker att Årstider är en mycket bra expansion som gör spelet mer verklighetstroget eftersom att man nu kan spela med väder och årstider.
   Kul att du gillar vår blogg! Om du vill veta mer om Årstider kan du kolla i kategorin The Sims 3 Årstider. (http://alltomsims.blogspot.se/search/label/The%20Sims%203%20%C3%85rstider)

   Radera
 4. Skulle ni kunna dela med er av lite nerladdningstips som snygga kläder för killar och kläder för tjejer som snygga toppar/tröjor, bad och underkläder och byxor. Tack för den grymma guiden hur man laddar ner kläder och sånt till sims 3, nu har jag laddat ner massa snygga saker till mina simmar (mest tips från er) och vet hur man använder winrar. Lite knepigt i början med de blev bättre sen, älskar er blogg. Kram!

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).