onsdag 30 januari 2013

Kommande värld: Aurora Skies


Den 21 februari kommer en ny värld till The Sims 3 Store! Världen heter Aurora Skies vilket kommer ifrån Aurora Borealis och Skies vilket översatt betyder ungefär Norrskenshimlar.

Precis som vanligt kommer det att finnas en vanlig version av världen och en "guld"-version. Vad guldversionen kommer att innehålla vet vi dock inte än!


12 kommentarer :

 1. Jag tycker det ser ut som en vanlig värld som någon gjort med världskaparverktyget som man kan ladda ner gratis. Eller en ts2 värld, den andra bilden liknar det iallafall. Det känns som EA kom på den genom att tänka så här: "Jaaa, jag fick en jättebra idé! Norrsken!!! Det kommer att sälja bra, så låt oss bygga en egen värld med norrsken, istället för att ha det i en uppdatering eller ett expansionspaket!!! Det kommer vi tjäna mycket på!". Sedan en sak till, liksom, kom igen EA! Sugnaturen för världen?! Det känns som de har lagt ner en minut på den... annars tycker jag att badplatsen vid de klippiga vattenfallen verkar rätt nice.

  SvaraRadera
 2. Ser isländskt ut med sjöarna och skandinaviskt ut med husen. Trevligt!

  SvaraRadera
 3. Kommer det finnas Årstider i dom här världarna?

  SvaraRadera
 4. Håller med Frida Liljeberg - det ser lite skandinaviskt ut! Mysigt.

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att världen ser lite tråkig och inte så genomtänkt ut. På andra bilden ser husen inte så snygga ut, det blir liksom lite lego-känsla. Skulle passa bättre med coolare hus. Himlen och vattenfallen gjorde liksom hela världen tycker jag. Riktigt snyggt. Jag tycker faktiskt att namnet lät häftigt. Förresten vad är norrsken?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller totalt med dig. Kusten känns liksom lite kantig, som en värld från ts2, det känns lite som de gjorde den snabbt, bara för att ha ännu ett skäl till att ha en livessändning.
   -N' da money! Vi känner till hur giriga EA är...

   Ps. Norrsken är som när det brukar komma lila-gröna färgade strimlor på natthimlen. Lite svårförklarat, när jag är trött och godisäten en fredagskväll iallafall.

   Radera
 6. jag har laddat ner världen från mediafire,men hur kommer det norrsken? vilken tid? för kl är ungefär 21 hos min familj i aurora skies men det kommer inget norrsken

  SvaraRadera
  Svar
  1. Norrskenet syns endast när det finns moln på natthimlen.

   Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).