tisdag 8 januari 2013

Ladda upp simmar/hus på MediaFire

Efter en önskan från en av er läsare kommer nu ett inlägg om hur man laddar upp simmar på MediaFire!

MediaFire är en populär uppladdningstjänst som används ofta av olika simmare som skapar simmar, hus, möbler och liknande. Det är superenkelt att både ladda upp och ner och kräver inte mer än en mailadress.

Börja med att skapa ett konto om du inte redan har ett. Du kan välja mellan Gratis, Personal, Business och Pro. Vi rekommenderar gratiskontot eftersom det räcker väldigt långt. Med ett gratiskonto kan du ladda upp max 50 GB (vilket är mycket).

När du har skaffat ett konto kommer du till din startsida. För att ladda upp något klickar du på Upload som du hittar i vänstra hörnet.

Såhär ser uppladdaren ut. För att välja en fil att ladda upp klickar du på plusset.

Om du vill ladda upp t.ex. en sim måste du först exportera den. Hur du gör det kan du läsa om här. Den exporterade simmen (eller vad du nu vill ladda upp) hittar du i din The Sims 3-mapp i mappen Exports.

Du kan lägga till fler än en fil om du skulle vilja det, klicka bara på plusset igen. När du är nöjd och vill börja ladda upp filerna klickar du på Begin Upload.

Såhär ser det ut när uppladdningen är klar. Klicka nu på Return to My Files.

Klicka på uppladdningens namn för att komma till länken, som du sedan kan sprida för att andra ska kunna ladda ner din uppladdning!


2 kommentarer :

  1. Hej!
    jag försökte ladda upp och det gick bra men sen såg jag att det var sims3pack, hur laddar man upp med package?

    SvaraRadera
  2. Jahaa äre så man gör? Tackelitack om de funkar ^^

    SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).