måndag 21 januari 2013

Plantsimmar i Universitetsliv?

Det har spekulerats i om den nya övernaturliga varelsen i The Sims 3 Universitetsliv kommer att vara plantsimmar. Plantsimmar fanns i The Sims 2 och är simmar som har blivit växter.

En plantsim i The Sims 2 

Anledningen till dessa rykten har varit sluttexten i trailern "Lek med örter", ett hår i Skapa En Sim som är grönt och ser ut som plantsimmarnas hår och en bild med en forskarsim som experimenterar med växter i en behållare som ser ut att vara stor nog att rymma en sim.Vad tror du, kommer plantsimmarna tillbaka i The Sims 3 Universitetsliv?

12 kommentarer :

 1. Jo jag tror faktiskt att det kommer komma plantsimmar i The Sims 3 Universitetsliv. :)

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Åhh,spänande...hoppas på det.
  Det känns verkligen som om universitetsliv kommer att bli bra.

  SvaraRadera
 4. Hoppas att det kommer!
  Jag lyckas inte få några i tvåan...

  SvaraRadera
 5. Hoppas att de gör Comeback.

  SvaraRadera
 6. Jepp, de kommer definitivt tillbaks. Jag såg det där håret på livesändningen och tänkte: "Yes! Nu får jag också uppleva plantsimmar!", då jag aldrig spelat ts2

  SvaraRadera
 7. Det skulle vara jätteroligt om plantsimmarna kom till 3an också! :D

  SvaraRadera
 8. Hoppas att de kommer tillbaka för om de gör det finns det inga hinder längre till att jag skulle köpa universitetsliv!!!!

  SvaraRadera
 9. Hej. Jag undrar ni vet när man ha poser så är det ju ibland så att posen är för killen & tjejen att dem typ ska kyssa varann fast på ett annorlunda sätt typ som att tjejen står på tå vid sidan av killen & killen står & kollar rakt fram eller att killen ligger på golvet med tjejen över sig. Hur gör man för att dem ska se ut att höra ihop eller så.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skriv in fusket "moveObjects on" och håll in alt-knappen för att flytta simmarna mjukare. I framtiden får du dock gärna, precis som vi har skrivit här nedanför, posta frågorna i frågelådan om de inte rör ett särskilt inlägg.

   Radera
  2. Okej, inte sett den. Men det såg jag nu & ska komma ihåg, tack för hjälpen :)

   Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).