torsdag 3 januari 2013

Vaggvisor och Barnramsor

Nu finns en ny uppsättning i The Store! Uppsättningen heter Vaggvisor och Barnramsor och är centrerat runt småbarn.Det följer dessutom med två nya premiumföremål i uppsättningen: Babymonitorn Talets gåva och Byt- och badstationen Ren som snö
"Babymonitor
Om en bebis gråter ensam i ett rum, är det då någon som hör den? Tja, om babymonitorn Talets gåva finns utplacerad i ditt hus så kommer alla att höra det! Fortsätt med dina dagliga sysslor så kommer du att veta så fort ditt barn blir olyckligt. Med de toppmoderna sensorerna behöver du aldrig mer gissa dig till vad ditt barn vill! Med vår monitor vet du exakt vad som fått barnet att surna till den här gången.""Byt- och badstation
Smutsig blöja? Smutsigt barn? Verkar det som om din bebis befinner sig i ett ständigt tillstånd av kladd? I så fall är det här produkten för dig! Rengör ditt barn tryggt och säkert med byt- och badstationen Ren som snö! Den speciella designen med ett halkfritt kar och en komfortvadderad blöjbytaryta gör att det räcker med ett tork och ett snurr för att smutsen ska flyga av!"

Uppsättningen är fram till den 18 januari på rea och kostar 1675 SimPoints istället för 2000. Du hittar uppsättningen här.

7 kommentarer :

 1. Åååh! Skulle jättegärna ha det. Men har inte råd:(

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset imorgon kommer mitt nya sims (drömjobb) och då fick jag med 1000 simpoints då ska jag shoppa loss! :) tur att ni sa det annars hade jag nog köpt något annat och blivit besviken på mig själv!

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag köpte det paketet, men monitorn vill inte funka? Ungen skriker men kommer inget ur monitorn? :O Vad kan vara fel?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du två stycken monitorer utplacerade? (En vid bebisen och en vid föräldern)

   Radera
  2. Ja det hade jag. Dock märkte jag på natten när alla sov och monitorn var på nedanvåningen och bebisen uppe, så vaknade alla när bebisen grät. Ska det verkligen låta i hela huset? :O

   Radera
  3. Vi vet faktiskt inte. Vi har inte köpt den här så det är lite svårt att hjälpa :/

   Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).