tisdag 12 februari 2013

Pose Player

Pose Player är en mod som låter dig ställa dina simmar i olika poser så att det blir lättare att fotografera dem.Pose Player är helt gratis och finns att ladda ner här. Du måste dock vara medlem på ModTheSims för att kunna ladda ner Pose Player. Om du av någon anledning inte kan ladda ner Pose Player från ModTheSims kan du även hitta den här.

När du har laddat ner filen installerar du den precis som en vanlig package-fil. Vet du inte hur man gör det kan du läsa om det här.Om du vill ha fler poser än standardposerna som EA har gjort måste du ladda ner det separat. Det finns nästan oändligt med poser att ladda ner, de bästa poserna tycker vi dock att Skylar gör. Skylars poser hittar du här. Poserna installerar du på samma sätt som Pose Player.När du öppnar spelet hittar du Pose Player under Köpläget > Sortera efter funktion > Dekorationer > Övrig dekor. Pose Player föreställer en filmklappa och kostar 1§.

Placera ut Pose Playern där du vill ha den, förslagsvis på ett ställa som är enkelt att komma åt men som inte kommer att vara i vägen för kameran när du ska fota simmarna.För att börja posera väljer du först den simmen som ska få posera. När du klickar på filmklappan kommer det upp tre alternativ (ignorera NRaas som beror på en mod vi har installerad): Pose by Name, My list och Select Pose from List.Select Pose from List
Det här är det enklaste sättet att välja poser. En liten popupmeny kommer upp och listar de poser som du har installerade (här finns ej standardposerna från EA med). Välj den pose du vill använda och klicka på klar.


Pose by Name
Väljer du det här alternativet kommer det komma upp en ruta där du ska skriva i namnet på en pose. Här kan du skriva in namnet på standardposerna. De flesta pose-skapare gör poserna tillgängliga i den första listan så att de blir enklare att använda, men om en pose inte skulle komma upp där fungerar det oftast att skriva in posens namn här istället.

Exempel på standardposer: 
a_portraitPose_angry_x
a_portraitPose_happy_x
a_portraitPose_neutral_x
a_portraitPose_sad_x
a_portraitPose_stressed_x
a_portraitPose_uncomfortable_x

My list
Här kan du skapa en egen lista med dina favoritposer. Listan sparas individuellt för varje spelomgång.
Tips!
• När du har valt en pose kan du aktivera fusket moveObjects on, gå in i köpläget och flytta runt simmen till den står där du vill ha den. 
• Om du håller in Alt-knappen kommer simmen att flyttas mjukare och inte hacka till olika rutor, då är det också lättare att ställa två simmar bredvid varandra om du vill att de ska posera tillsammans. 
• Ibland kan du även behöva vrida simmarna, det gör du som vanligt som när du vrider runt möbler.

31 kommentarer :

 1. Hon med blått hår varifrån har ni fått hennes hår ifrån det är jätte gulligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har laddat ner det från Paintstroke: http://paint-stroke.blogspot.ca/2012/10/retexturerequest-peggy-078.html

   Radera
 2. Poseplayer är nog den bästa moden någonsin!

  SvaraRadera
 3. När jag försöker ladda hem den går det bra men när man ska packa upp den med Sims 3 så går det inte att trycka på något och den gör inget så vad ska jag göra?

  Vill så jätte gärna ha den!!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du måste installera Pose Player som en packagefil, läs om hur man gör det här: alltomsims.blogspot.se/2012/11/ladda-ner-och-installera-foremal-till_28.html

   Radera
 4. Svar
  1. NRaas är en sida som lägger upp olika moddar till sims.

   Radera
 5. När jag ska ladda ner den som en package-fil kan jag inte öppna den med programmet Wrar, eller var det heter?, utan jag kommer bara direkt till någon konstig hemsida.. ?

  SvaraRadera
 6. Jag tryckte på Alt och nu flyttas de mjukare HELA TIDEN! Hjälp mig stänga av det!

  SvaraRadera
 7. Asså buggar inte poseplayer upp spelet? Asså för min kompis sa att om man laddar ner poseplayer så laggar spelet hela tiden? E det sant? För asså jag vill jättegärna ha poseplayer.. ^^
  Kraaam!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, Pose Player gör inte alls att spelar laggar hela tiden.

   Radera
 8. varifrån är kläderna och det rosa håret :3
  ?

  SvaraRadera
 9. Jag har laddat ner pose player-moden och följt vartenda steg men ändå finns inte den där filmklappan eller vad den heter. Snälla svara!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Testa att göra om igen och gör vääääldigt nogant!

   Radera
 10. Är det exakt samma sak att ladda ner via Mediafire?

  SvaraRadera
 11. Tar poseplayer,winrar mycket plats på datorn?

  SvaraRadera
 12. det funkar inte ladda ner ju :S

  SvaraRadera
 13. finns det pose för barn? :s

  SvaraRadera
 14. Asså det kommer uppatt det är skadligt innehåll? Varför?

  SvaraRadera
 15. jag förstr inte hur jag ska ladda ner den jag har provat på båda sidorna jag har velat ha poseplayer jätte länge men jag behöver mer exakta beskrivningar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klicka på den andra länken (den som inte är ModTheSims) och klicka sedan på den gröna knappen där det står "Download" så ska Pose Player laddas ner. För att installera Pose Player gör du som i det här inlägget: http://alltomsims.blogspot.se/2012/11/ladda-ner-och-installera-foremal-till_28.html

   Radera
 16. Jag älskar Skylars poeser men jag undrar om det finns någon mer som lägger ut poser som man kan ladda ner jag har kollat på olika sidor som har lagt ut poser man kan laddar ner men jag vill veta om ni rekommendera någon sida ni tycker e bra för jag är orolig att jag kommer ladda ner något konstigt på min dator!

  SvaraRadera
 17. Hej, jag har poser där min tjej och min kille kan pussas, haha, men jag kan inte göra så dom är tillsammans eller vad man ska säga, en av dom är på ett ställe och en på ett annat ställe, kan inte ni göra ett inlägg om detta om ni förstår vad jag menar!

  SvaraRadera
 18. Det går inte att ladda ned pose player på hemsidan http://modthesims.info/ när man ska "downloada" så står det att det failade!

  SvaraRadera
 19. Jag kan inte ladda ner den. Jag har gjort allt som står men den kommer inte in i spelet! Jag har inte startat om spelet, ska man behöva göra det?

  SvaraRadera
 20. Tack hörni det funkar super 😃😃😀😀😂

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).