tisdag 21 maj 2013

Önskesim: Chloe Glow

Chloe Glow, önskad av SimsAbbe

Chloe är en ganska ensam tjej. Ända sedan förskolan har hon varit utanför. När alla andra tjejer sminkade varandra satt Chloe och målade. När det var bråk sprang hon alltid och hjälpte till med att stoppa bråken. När mobbarna började plåga henne blev hon förändrad, hon blev väldigt kaxig men hon kunde ändå visa sin bästa sida när det gäller..


Ålder: Ungdom
Egenskaper: Atletisk, Ensamvarg, Konstnärlig, Modig, Neurotisk
Favoriter: Vårrullar, Pop, Lime

23 kommentarer :

 1. Jättefin!
  Var är håret och finkläderna och jackan på ytterkläderna från?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håret: http://reckless-sims.tumblr.com/post/50456284078/hello-lovelies-i-have-for-you-today-4-hairs
   Jackan: darkosims3.blogspot.pt/2012/12/af-leather-jacket.html

   Radera
 2. Tack för ni gjorde min önskesim. Är väldigt nöjd med den. Älskar er blogg :)

  SvaraRadera
 3. Hur laddar man ner via mediafire? Jag har laddat ner era simmar därifrån förut, men hur får jag dom till sims 3 spelet? :o

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du måste först packa upp filen! Det kan du göra med t.ex. WinRAR (om du inte redan har ett uppackningsprogram på datorn), sen kan du installera simmen precis som vanligt (du dubbelklickar på sims3pack-filen. Du kan behöva installera allt CC separat, det är därför simmen är packad, för att allt ska följa med.

   Radera
 4. Kommer mönstret på kjolen från något av spelen, eller har ni laddat ner?
  Väldigt fin sim!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mönstret på kjolen är ett tryck på en nedladdad kjol som följer med simmen.

   Radera
  2. Får ladda ner henne då.
   De simmar jag har laddat ner tidigare har blivit konstiga i spelet så har slutat ladda ner simmar. Men får testa om era funkar!

   Radera
 5. Jag älskar era önskesimmar! Det är alltid så fina, och väl genomförda! Det var förreseten jag (vet ej om ni minns mig), som kommenterade i ett annat inlägg med en önskesim (Lucy Hale.. eller något sådant), om att jag inte kunde få in saker i mitt spel. Men det ni tipsade om funkade, och jag är jätte glad! Tack så jätte mycket, nu ska jag ladda ned massa av era simmar, ni är såååå duktiga!

  SvaraRadera
 6. Hejsan! Kan ni inte länka till alla nedladdningarna som kommer med den här simmen om man te.x bara vill ha något speciellt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du bara vill ha något speciellt kan du ändå ladda ner den här simmen, alla nedladdningar följer med i hennes mapp och du kan installera dem separat :)

   Radera
  2. Var kommer ögonskuggan och hudfärgen ifrån?

   Radera
 7. Hon var jätte söt! Jag bara undrar en sak, kan man inte önska någon sim längre? Det skulle vara roligt om ni kunde lägga till det igen, för hade så gärna velat ha en... :)

  Tacksam för svar :)

  Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi ska göra om önskeformuläret så det kommer snart gå att önska igen!

   Radera
 8. Hej! Har aldrig laddat ner någon sim eller något från nätet förut, är det gratis? Förstår inte riktigt hur man ska göra! Tacksam för svar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är självklart gratis och du laddar ner genom att klicka på länken och sedan på "Download".

   Radera
 9. Hej! Tack för att ni lägger ut så många fina simmar mm. Min absoluta favorit Sims blogg! Bra jobbat!

  SvaraRadera
 10. Kan man få virus när man laddar ner cc från internet?

  SvaraRadera
 11. Hej! Jag har hört att ni kan göra simmar som man önskar att ni gör! Min önskesim är Alison Colins. Hon är tonåring och den populäraste i klassen. Alla vill hänga med henne och lottar ut vem som skall sitta med henne i matsalen under en halvtimme. Hon kämpar för att stå i centrum, tyvärr är det inte alltid det hon vill...

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).