måndag 27 maj 2013

PGC Hawkes, Generation 1 – Del 12

Den här veckan kanske det blir väldigt många delar av PGC Hawkes, men det beror helt enkelt på att jag har hunnit spela så mycket och jag vill att ni ska hinna med att läsa tills ungefär där jag är just nu!

Eftersom Finnegan har egenskapen neurotisk får han psykbryt typ varje dag. Det är inte lätt heller när han ständigt går och funderar på om har ska våga prata med Lizzie samtidigt som Jackson raggar på som vanligt med Cade. Eftersom Cade bor i samma studentkorridor som Jackson och Finnegan innebär det att de är med varandra hela tiden.

En eftermiddag bestämmer sig Jackson, Finnegan och Cade för att gå och bowla tillsammans. Finnegan tog mod till sig och frågade Lizzie om hon ville följa med, och det ville hon!

Bowling verkar inte vara den lättaste sporten uppenbarligen... Eller så finns det kanske en anledning till att Finnegan är med i nördarnas gäng och inte i sportfånarnas!


Till slut tar Finnegan helt enkelt och kysser Lizzie! Hon besvarade dessutom hans kyss, så Finnegan antog att hon gillar honom...

...men när kyssen var klar vände hon sig om och gjorde den här minen? Trots det gick hon med på att bli hans flickvän.

Alla dagar kan tyvärr inte spenderas genom att bowla, Jackson måste öva på att teckna och Finnegan undersöker den spännande gigantiska maskinen som står inhängnad strax bakom deras studentkorridor.


Snart är det dags för festen igen! På festen får dock Finnegan veta att Lizzie har varit otrogen mot honom! Finnegan blir rasande!

Han träffar Bettie och bestämmer sig för att försöka glömma Lizzie genom att vara med henne istället.

Han kan dock inte sluta tänka på Lizzie, men samtidigt har han verkligen börjat gilla Bettie. Stackars Finnegan!


Finnegan bestämmer sig dock för att han inte vill vara ledsen så han smsar Lizzie och berättar att det är slut mellan dem.


5 kommentarer :

 1. Jag tycker såä synd om Finnegan!
  Du/Ni skriver så otroligt bra!

  SvaraRadera
 2. Så kul att ni kommer skriva mer om dom!!

  SvaraRadera
 3. Hej. det går inte att komma till fiken frågor därför undrar jag när ni kommet öppna önskesimmar så att man kan önska?

  SvaraRadera
 4. Väldigt bra litet inlägg! Tycker lite synd om Finnegan:( :)

  SvaraRadera
 5. Stackars Finnegan :'(

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).