onsdag 29 maj 2013

PGC Hawkes, Generation 1 – Del 14

När Finnegan och Jackson kommit hem från universitetet köper de ett litet hus tillsammans. Finnegan bjuder över Bettie och frågar om inte hon vill flytta in vilket hon ville! Jacksons Cade flyttar även hon in tillsammans med dem.


Hemma hos Calvin och Alyssa rullar livet på som vanligt. Alyssa har dock fått reda på att hon är gravid IGEN och som vanligt blir Calvin överlycklig (han älskar verkligen barn).


Trillingarna har kommit hem från internatskolan och börjar nu sina liv som vuxna! Zoey älskar att läsa och drömmer om att få arbeta som detektiv. Claire spelar TV-spel hela dagarna och Oliver, tja han bara är.Calvin fortsätter med sitt författande och just nu drar han in 30 000§ i veckan i royalties (jag klagar inte!). Som ni kanske ser så har huset äntligen fått en renovering!

Mitt i en fullmånenatt dyker en tjuv upp i huset! Som tur är har familjen ett tjuvlarm installerat och tjuven hinner knappt sätta foten innanför dörren innan polisen dyker upp och slår ner boven. Kolla förresten hur Oliver ser ut att njuta av slagsmålet?

Claire har sökt jobb inom militären (Sa jag inte att hon skulle bli krigsgeneral??). Hon funderar på om det börjar vara dags för henne att skaffa en egen bostad istället för att snylta av föräldrarna, speciellt nu när det är en ny bebis på väg.


5 kommentarer :

 1. Åhhh! Undrar om man vågar hoppas på en arvinge efter så många barn!

  SvaraRadera
 2. 30 000§ royalties i veckan!? Oj... Mina simmar får bara 5 000§ i veckan och dom skriver nästan hela tiden. Hur har ni gjort? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Calvin hade nivå 10 i författande så det gick ganska snabbt för honom att skriva bra böcker, men ett tips är att bara skriva romantiska romaner för de ger mest pengar i royalties!

   Radera
 3. Calvin: 30 000
  Mina simmar: 125........

  "Inte" stor skillnad.

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).