söndag 5 maj 2013

Recension Lucky Palms

Lucky Palms är en värld som går att köpa separat till The Sims 3.Så här beskrivs världen på TheSims3.com:

"Vila och avslappning är det som gäller i The Sims 3 Lucky Palms! Här finns gott om parker, rekreationslokaler och en blomstrande kulinarisk miljö, i en grön oas mitt bland sanddynerna. Den här ökenenklaven har välskötta trädgårdar, moderna egendomar och mysiga hus längs stränderna av en ofördärvad sjö. I hjärtat av staden finns en mystisk brunn som sägs kunna uppfylla de renhjärtades önskningar ... vad ska du önska dig?"
Den här världen är en av våra favoritvärldar!

+ Kul med ökenlandskap
+ Många fina hus
+ Roligt med en önskebrunn

– Ibland kan vi sakna grönskan lite
Den här världen passar dig som har ledsnat på de evigt gröna världarna och vill flytta dina simmar till ett lite varmare och torrare klimat. Samtidigt känns världen litegrann som en oas i en stor öken, då det är gott om fina parker.
Standardversionen av världen kostar 2450 SimPoints medan guldversionen kostar 4350 SimPoints. Lucky Palms hittar ni här.

5 kommentarer :

 1. Jaa! Lucky Palms är min favoritvärld, den är så himla vacker och ändå udda. Jag gillar mest husen på bryggorna. Tack för en recension på den bästa simsvärlden!

  SvaraRadera
 2. Jag gillar också Lucky Palms! Fast Sunlit tides är nog min favorit store värld!

  SvaraRadera
 3. Den här världen är perfekt för att bygga moderna hus i utan att det ser malplacerat ut. Tror det är min favoritvärld!

  SvaraRadera
 4. Ett minus är också att det blir så mörkt på kvällarna! :o Alltså mer än vanligt. Men annars en jättefin stad.

  SvaraRadera
 5. Kan ni vissa hur det ser ut i dom olika årstiderna

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).