måndag 6 maj 2013

The Sims 4 bekräftat

Precis som vi trodde var det The Sims 4 som var EAs överraskning idag!

Det började med att TheSims3 gjorde den här tweeten:


Nu har även EA själv avslöjat att de håller på med The Sims 4, vilket ni kan läsa om här.

Spelet väntas släppas 2014 och kommer vara tillgängligt både för Mac och PC.

The Sims 4 är ett single-player offline-spel, så det kommer att fungera precis som tidigare sims-spel!Om du vill få mer information om The Sims 4 kan du registrera dig för ett nyhetsbrev här.

Curtis Paradis pratar om The Sims 4:

14 kommentarer :

 1. Tänk vad dyrt det kommer bli med alla nya expansioner och så vidare, har redan lagt ner mycket pengar på the Sims 3 men kommer iallafall inte sluta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis som när Sims ett gick över till Sims två och sen tvåan till trean. Förstår inte varför det är nåt att gnälla över denna gång då det alltid varit så?

   Radera
 2. Men varför. Det är ju fortfarande massor av buggar i det gamla. Kan de inte koncentrera sig på att fixa det först innan de gör sims4?!?!

  SvaraRadera
 3. Åh gud, detta är så svårt att förstå.
  Jag kanske kommer att köpa grundspelet men jag vet inte om jag ska slösa lika mycket pengar på 4:an som på 3:an...

  SvaraRadera
 4. Så det där är alltså en officiell bild? Åh.. då blir jag lite besviken. Trodde de skulle göra det lite mer realistiskt, det där ser ju lite ut som en mycket försämrad version av treans simmar. Hmm. Menmen, lite väl tidigt kanske och döma hela spelet när man bara fått se en bild haha!
  Känner mig bara inte helt lika positiv längre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du behöver nog inte oroa dig för det! Det där är bara de första render-bilderna (alltså ungefär som teckningar av simmarna), simmarna i spelet kommer att vara av bättre kvalitét och med snyggare grafik än dem i The Sims 3!

   Radera
 5. Längtar till Trialen! :D

  SvaraRadera
 6. ni som skriver att det är så dyrt att köpa alla expansioner, skaffa utorrent för fan och ladda ner allt! då måste man cracka spelen och det kan bli jobbigt om det måste uppdatera. men det får ni för fan fixa själva! det blir gratis ocan kan ha alla expansioner! om man inte åker fast för nerladdning.då blir det jävligt dyrt, fast det har aldrig hänt mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker nog att man inte ska cracka spelen, att man ska tänka på allt jobb EA och Maxis lägger ned på dem.

   Radera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 8. Hoppas man kan flytta till andra städer

  SvaraRadera
 9. Oj! Jag råkade ta bort min kommentar!

  Va kul det skulle vara om man kommer kunna åka skidor i sims 4

  SvaraRadera
 10. Jag hoppas att det kommer bli som i tvåan när tonåringarna blir vuxna och ska flytta ut. Alltså att man kan ha ett kvarter som i tvåan. Det tycker jag är mycket bättre än som det är nu

  SvaraRadera
 11. Jag vet inte vad jag ska tycka om nya the sims4. Fastnade aldrig för 3:an. Jag hoppas att 4:an kommer att påminna om alla spelen men kanske mest om 2:an då jag tyckte dom spelen var mest värda att lägga ner pengar på. Och att menyn osv var enklare att hantera.

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).