onsdag 1 maj 2013

Vi är tillbaka!

Nu har vi bestämt oss för att bloggpausen är över!

Från och med idag kommer vi alltså att börja blogga ungefär som vanligt. Vi har dock bestämt oss för att ändå dra ner lite på inläggen så vi hinner med vardagen också. Hur många inlägg vi gör i veckan är inte bestämt utan det beror på vad vi hinner med.

Om ni följer oss på Bloglovin' kommer ni dock att få ett meddelande varje gång vi skriver ett nytt inlägg!

Vad tycker ni om den nya designen?

Före


Efter

19 kommentarer :

 1. vart fick ni/du det där långa håret ifrån?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer härifrån: http://anubis360.blogspot.se/2011/07/peggy-hair-7662-converted-for-teen-to.html

   Radera
 2. jaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Äntligen, nu är min väntan över.... ♥♥♥♥
  Tack för att ni är tillbaka

  SvaraRadera
 3. Det ser ut som ni har rynkor.... Dessutom är det mest Saga som driver denna blogg.. Embla visar aldrig upp något från hennes sims....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Försök driva bloggen bättre då om du bara ska klaga! Embla kanske inte älskar sims men hon har visat upp en simsfamilj hon spelat med! Kolla i Vårt spel kategorien som finner du hennes familj! Och det är väl knappast deras fel att de ser ut som de har rynkor! De byte header för att den skulle matcha tiden på året... Ska det vara vinter-tema året om eller?

   Så gnäll inte och njut av Sveriges bästa simsblogg!

   Radera
  2. Gaah, man får väl klaga fast man inte själv skulle vara bättre. Alla har rätt till en åsikt, och gör man något offentligt så ska man tåla kritik!

   Radera
  3. Hej Anonym!
   Vad spelar det för roll om det ser ut som att vi har rynkor, vi kanske ser ut så?
   Dessutom kan inte du veta hur mycket Embla skriver på bloggen baserat på vad vi lägger upp från våra egna spel, Embla kan ju lika gärna ha skrivit alla inlägg utom just "Vårt spel"-inläggen?

   Radera
 4. Vad kul att ni är tillbaka! Har kollat er blogg nästa varje dag ändå...
  :):):):):)

  SvaraRadera
 5. Jätte kul att nu är tillbaka!!:):)

  SvaraRadera
 6. ÄNTLIGEEEN! :D :D :D :D :D Och designen är JÄTTEFIN!!! Ni ser inte ut att ha rynkor????? hahahahahaha

  SvaraRadera
 7. Kul!!! Har saknat era inlägg, dom är så bra!!!

  SvaraRadera
 8. Hej! tycker den är fin men er header hidrar mig från att kunna gå in på alla kategorier och jag kan inte heller gå in för att ställa frågor för att headern är i vägen! hoppas ni kan fixa det!

  Kram Liza :)

  ps. det är jag som önskat simmen Nicolai Green, jag har fixat så att jag (troligen) kan ladda ner det jag vill från mediafire men ni får gärna lägga upp honom både på mediafire och Exchange(utifall mediafire inte vill funka) ds.

  ps2. btw älskar er blogg! :) ds.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Det lät inget bra! Det kanske är din webbläsare som gör att det ser konstigt ut, vilken använder du? Testa Chrome!
   Okej, vi ska kolla om vi kan ladda upp honom på Exchange när han är klar, det är dock inte säkert för Exchange brukar inte alltid fungera för oss, men vi ska testa!
   Tack!

   Radera
 9. Åh, jag blev så glad idag när jag gick in på er blogg! Såg att ni hade gjort nya inlägg, kollade dock inte datumen. Och så såg jag det här! Det bästa som har hänt på länge ju!

  Btw, headern var skitsnygg!

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).