lördag 22 juni 2013

Takfönsterstudion för scenkonst

En ny tomt har släppts till TheSims3.com. Tomten heter Takfönsterstudion för scenkonst och är en dansstudio!"Har du hört den där gamla historien om de två svanarna som kom in på en dansklubb? Inte? Det gör inget, den är ändå inte särskilt kul. Men om du är sugen på riktig underhållning och ett kreativt sätt att uttrycka dig på, så bör du kolla in Takfönsterstudion för scenkonst! De lyxiga, öppna takfönstren låter din sims stjärna stråla klart på natthimlen."

Det följer även med två nya premiumföremål: Danssamlingen Stel som en pinne, lätt som en fjäder och Duschstationen Spola snusket.Dansutrustning 
Det spelar ingen roll om din sim övar för att bli den vackraste av alla svanar eller bara smufflar natten lång, balettbarren Lätt som en fjäder och dansgolvet Stel som en pinne ger dig allt som behövs. Värm upp och träna medan du lär dig alla dina favoritbalettsteg från Sims 2. Sen tar du med dig de stegen ut på det förstärkta dansgolvet och ger en balettuppvisning, dansar fågeldansen, smufflar en line dance eller bygger upp vänskapsband medan du dansar med en partner.Dusch 
Om du behöver skölja av dig lite snabbt efter träningen eller när du har svängt dina lurviga på dansgolvet, så är det här en perfekt lösning för dig. Den offentliga duschstationen Spola snusket är ett snabbt och enkelt sätt att bli av med stinkmolnen.

Uppsättningen kostar fram till den 6 juli 1700 SimPoints istället för 1900 SimPoints och du hittar den här.

6 kommentarer :

 1. Det är tråkigt att det kostar så mycket simpoints :( Annars skulle jag med 100% köpa det!! :)

  SvaraRadera
 2. Vill ha det där, men den är så dyr :/

  SvaraRadera
 3. Hade också gärna velat ha det, men som sagt är det alldeles för dyrt :(((

  SvaraRadera
 4. Hejsan!

  Jag brukar inte ladda ner saker så jag är lite ny på detta... (Detta är faktigst första gången)

  Men kan man ladda ner saker på en dator och sedan spela med den på en annan?

  SvaraRadera
 5. Åh Önskar jag kunde ladda ner den men har inte råd 15 simpoints bara:(

  SvaraRadera
 6. Eeeeeeeeeee! Så Dyrt!

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).