fredag 13 september 2013

Ny värld till The Sims 3: Midnight Hollow

26 september kommer det att släppas en ny värld till The Sims 3. Världen heter Midnight Hollow och med världen följer det något som många simmare har längtat efter: Nämligen möjligheten att kunna ha egna affärer!Utforska ett landskap där du bara behöver vara dig själv. Under den dämpade himlen i Midnight Hollow är det invånarna sjävla som strålar. Excentriska stadsbor har tagit en hundra år gammal viktoriansk stad och gjort den till ett ställe de kan kalla sitt hem. Vilket liv får du i en stad där kreativitet och individualitet står i centrum?  Blir du ägare till ett konstgalleri som för kulturen till stan? Eller driver du en butik med antika möbler som ger simmarnas hem lite mer klass? Eller en bilhandel som visar simmarna hur man får fart på livet? Det finns ändlösa affärsmöjligheter!

Smarta säljarens kollektion är det premiuminnehållet som gör det möjligt att driva en egen affär.Smarta säljarens kollektion ger dig allt du behöver för att starta ditt eget företag! Placera bara ut föremål på de medföljande mattorna, piedestalerna, vägghyllorna eller parkeringsplatserna och börja sälja saker, som en boss! Välj ett prispåslag, ställ in reor, anställ och avskeda expediter, och håll koll på statistiken för den dagliga och livslånga försäljningen! Du kan även välja öppettider och ge affären ett namn! Sluta läsa och sätt fart på entreprenören i dig!

12 kommentarer :

 1. Det var så typiskt.. hade köpt SimPoints idag för att jag tänkte köpa guld-versionen.. men den finns ju inte än. :)

  SvaraRadera
 2. woow! dags att börja spara simpoints ;)

  SvaraRadera
 3. woow! dags att börja spara simpoints ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste man köpa simpoints elr kan man få dom på något annat sätt? Tacksam för svar!:)

   Radera
  2. Man måste köpa.

   Radera
 4. Är rätt osäker på om jag gillar den här staden, det enda jag gillar var typ möjligheten att ha en egen affär. Staden i sig är säkert fin, men är så osäker på om den passar mitt spelande.

  SvaraRadera
 5. Vet ni om man kan öppna en egen affär i en annan värld än denna? Vill gärna köpa världen, men bara om man kan öppna affärer i andra världar också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Funktionen att ha en egen affär kommer vara tillgänglig överallt i spelet!

   Radera
  2. varför lägger ni inte in något nytt längre?:) eran blogg är ju så bra och jag besöker den varje dag. men det finns inga nya inlägg:(

   Radera
  3. Vi har bara så otroligt lite tid till att skriva nya inlägg, och inlägg tar väldigt mycket tid. Vi ska försöka hitta en lösning så att det inte behöver hålla på så här så länge till!

   Radera
 6. Kan man k;pa midnight hollow i aff'rer tx.e cdon.com

  SvaraRadera
 7. Kan man köpa the sims 3 midnight hollow i affärer tillexempel cdon eller gamestop

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).