tisdag 15 oktober 2013

Paus igen

Oj vad vi önskar att vi slapp skriva det här inlägget men vi måste tyvärr ta en liten bloggpaus igen!

Vi har helt enkelt inte tid med bloggen just nu eftersom vi båda två har börjat nya skolor på högre nivåer. Embla går som sagt gymnasiet och Saga universitet och innan vi har hunnit komma in i allt helt så blir det en del extraplugg som måste göras och skolan kommer alltid att gå före bloggen.

OBS! ALLT OM SIMS KOMMER INTE ATT LÄGGAS NER!

Den här gången räknar vi med att vara tillbaka i slutet av november/början av december. Fram tills dess får ni helt enkelt nöja er med att bläddra igenom arkivet och läsa gamla inlägg.

När vi kommer tillbaka igen hoppas vi att vi har hunnit fixat följande:

• Ny design
• Faktainlägg om Semesterparadis, Film och In i Framtiden
 Ett inlägg med våra tankar och åsikter kring The Sims 4

Fram tills dess så har vi en fråga som vi hemskt gärna skulle vilja att ni svarade på:

25 kommentarer :

 1. Skönt att veta att bloggen inte kommer läggas ner. Lycka till med gymnasie- och läkarstudierna!

  SvaraRadera
 2. Det här med sponsrade inlägg tycker jag känns lite tveksamt, det beror i alla fall på vad de handlar om. Okej om det är inlägg som har med spel att göra, men om ni skulle börja skriva om typ hårborstar så tror jag att jag röstar nej för det kommer nog inte direkt vara så populärt bland era läsare.

  SvaraRadera
 3. Jag förstår er. Skolan måste gå före, då det leder till att få pengar och då kan ni köpa sims-spel. Ta er tid, ni är ju så bra. Och sponsrade inlägg är helt okej!

  SvaraRadera
 4. Det är bra att ni skriver så att vi vet istället för att bara strunta i bloggen. Vi ses i jul då.... Fast så länge blir det ju inte, men åh vad jag längtar till julen :D

  SvaraRadera
 5. Huvudsaken är att ni inte lägger ner bloggen :) Lycka till med studierna! :)

  SvaraRadera
 6. Ni kanske borde se om ni kan hitta en till person som kan hjälpa till lite med bloggen? Lite trist med ständiga bloggpauser liksom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. håller med dig fullständigt!

   Radera
 7. Hej vi är två stycken tjejer som också har en sims blogg och vill gärna interjuva er och det är lättast genom e-post. Så får vi interjuva er om er blogg via e-post? vår hotmail adress är fredrika0760623054@hotmail.com så skriv ett hotmail brev till den adressen och svara om ni vill eller inte bli interjuvade och vår blogg är www.tsimsf.blogg.se
  Chiao
  Simslovers

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte tillåtet med reklam här, idiot..

   Radera
  2. Var inte så taskig...

   Radera
  3. det var ingen reklam det var en fråga om en intervju! håller med Anonym,5nov var inte så taskig

   Radera
 8. In i framtiden kom i posten idag (23/10 alltså en dag tidigare!) när jag beställde på cdon! Så nu har jag mitt första spel med Limited Edition!!!

  SvaraRadera
 9. ni har bloggpauser stup i kvarten och när ni väl inte har det lägger ni upp kanske tre inlägg och sedan är det dags för en till paus. Jag förstår att ni behöver lägga mer tid på skolan, men då ska ni inte skita i bloggen. Om ni har en blogg och samtidigt mycket skola så skaffa någon som kan hjälpa er med den. Om nni fortsätter med era förbaskade bloggpauser är det ingen idé att ha bloggen! Jag menar inget illa och jag både förstår och respekterar att ni vill lägga tid på skolan men ni måste förstå att det inte är kul för oss läsare att se rubriken bloggpaus stup i kvarten. Som jag sa, hitta någon som kan hjälpa er eller lägg ner bloggen. För detta blir både irriterande och man blir besviken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allvarligt!... Skolan går faktiskt först så om Saga och Embla inte har tid med bloggen förtillfället så måste ni axeptera det! Visst är det trist att dom inte upptaderar så mycket nu för tiden, men skolan går först. Dom har helt inte tid. Om ni vill kolla på Sims-bloggar titta på t.ex. SimsDeluxe, hon skriver också väldigt bra inlägg.
   //En anonym.

   Radera
  2. Men lägg av! Bara för att man har en blogg så är man ingen robot, kom ihåg det!

   Radera
  3. Hej! Jag tycker att skolan går först. Håller ni inte med?

   Radera
  4. Håller med!
   /Éowyn eller någon annan i Sagan om Ringen.

   Radera
  5. Skolan går först. Det är viktigare att plugga en att sitta framför en skärm och spela Sims eller något annat data spel.
   Adiõs!
   //Morot

   Radera
 10. Hej.
  När ni kommer tillbaka kan ni inte skriva mer om PGC Hawkes. Jag saknar dom.
  /Ty the Tasmainen Tiger

  SvaraRadera
 11. Det är ju nästen en månad sen förra inlägget...:´(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Don skulle förhoppnigs vis komma tillbaka slutet på November början på December.

   Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).