fredag 13 december 2013

Ny värld: Roaring Heights

Igår den 12 december släpptes den nya världen Roaring Heights i The Sims 3 Store. Som det alltid brukar göra, finns det en vanlig version och en guldversion. I guldversionen medföljer 1900 simpoints, världen Roaring Heights och setet Strandpromenadskläder. I standardversionen får man 100 simpoints och världen. De båda versionerna innehåller även premiuminnehållet Klassiskt coolt renoveringsobjekt.EA beskriver världen såhär:
Välkommen till en stad där djärva former, starka färger och överdådig lyx dominerar stadsbilden! Invånarna i Roaring Heights lever livet i en blomstrande miljö fylld av mäktiga skyskrapor och myllrande stränder. Vare sig du nöjer dig med att hänga vid piren, jobbar dig upp till toppen eller anordnar glamorösa fester i ditt eget hem, så finns det plats för alla livsstilar i Roaring Heights. Vilket nytt liv väljer du när de ändlösa möjligheterna knackar på din dörr i Roaring Heights?


Med de simpoints som medföljer med guldversionen så är det tänkt att man ska köpa setet Strandpromenaden som är anpassad för världen Roaring Heights. I setet medföljer premiuminnehållet Vagn Till Berg- Och Dalbanan Skyhögt vilket man hör på namnet är just en berg- och dalbana!
Här är trailern till Roaring Heights:

1 kommentar :

  1. Äääälskar den här världen! :) Så himla fina färger, solnedgången är rosa, och kläderna är underbara! Blev dock lite besviken på berg-och-dalbanan som är rätt tråkig...

    SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).