torsdag 31 januari 2013

Livesändning 14 februari

Den 14:e februari kommer det att hållas ännu en livesändning. På den här sändningen kommer vi att få se mer av Universitetsliv och dessutom kommer vi att få en första titt på den kommande expansionen Island Paradise. Vi kommer säkert också att få se mer av storevärlden Aurora Skies som släpps den 21:a februari.

Livesändningen kommer att börja klockan 19:00 Svensk tid och du kommer att kunna se den här.

iSims Sveriges jubileumslotteri

1 februari firar iSims Sverige 1 år, vilket firas med ett stort lotteri där du bland annat kan vinna Storevärlden Monte Vista! Det kommer även att hållas små lotterier under hela dagen så missa inte det!


Här kan du läsa mer om firandet.

onsdag 30 januari 2013

Kommande värld: Aurora Skies


Den 21 februari kommer en ny värld till The Sims 3 Store! Världen heter Aurora Skies vilket kommer ifrån Aurora Borealis och Skies vilket översatt betyder ungefär Norrskenshimlar.

Precis som vanligt kommer det att finnas en vanlig version av världen och en "guld"-version. Vad guldversionen kommer att innehålla vet vi dock inte än!


iPad från One Billion Pixels
Det här är en fullt fungerande iPad från One Billion Pixels. 

Vi rekommenderar verkligen att ni laddar ner den! 

Varför är då den här så bra? Jo:

Det är en version av MultiTab 6000, fast gratis och snyggare.

På iPaden kan du göra olika saker:
Köpa böcker i en onlinebutik – du behöver alltså inte åka till bokhandeln för att köpa nya böcker
Läsa böcker – Läs böcker som du köpt till iPaden eller böcker som finns i din sims katalog
Spela socialt onlinespel – höjer både behoven Kul och Umgänge, dessutom går det jättesnabbt!
 Göra läxor – Simmar som är barn/tonåring kan göra sina läxor på iPaden. Det går snabbare och de har dessutom roligt när de gör läxorna.
• Lyssna på tabbradio – låter dina simmar lära sig en färdighet samtidigt som din sim kan göra något annat! Det här betyder även att din sim kan lära sig två färdigheter samtidigt: En från tabbradion och en från en bok/annan färdighetsbyggande aktivitet

Det finns tio färdigheter som din sim kan lära sig via tabbradion: Karisma, Matlagning, Trädgårdsarbete, Fiske, Gitarr, Händighet, Logik, Fotografering, Författande och Nektartillverkning.

Det tar ungefär 3h för en sim att bygga upp en färdighet via tabbradion.

Nedladdningen av iPaden är gratis. Den finns både som sims3pack-format och package-format. Du hittar iPaden här.

tisdag 29 januari 2013

Nedladdningstips: Cupids Chapel

Vi hittade en kyrka som passar jättebra när simmarna ska gifta sig!

 
För att få med all inredning behöver du: Destination Världen, Drömjobb, Kvällsnöjen, Leva Livet, Husdjur, I Rampljuset och Gasen i Botten. Saknar du något av dessa spel kommer möblerna bara att bytas ut mot andra möbler.

Cupeds Chapel hittar du här. (Du måste vara medlem för att kunna ladda ner det).

måndag 28 januari 2013

Brian och Leanna

Brian tog äntligen mod till sig och friade till Leanna.


söndag 27 januari 2013

Sagas PGC

Startsimmen, Alyssa Hawkes.

Hennes speciella anlag är det gröna håret och de guldgula ögonen (som syns väldigt dåligt på den här bilden). Klänningen kommer från DarkoSims3. Frisyren kommer från PickyPikachu.

Alyssa Hawkes bor i Appaloosa Plains (staden som följer med Husdjur) och det här är hennes (smått renoverade) hus.


lördag 26 januari 2013

Clarestam-Knack

Embla håller på att spela på familjen Racket som sims har skapat. Alla simmar har blivit stylade, omdöpta och inflyttade i ett och samma hushåll. Lovisa Clarestam (tidigare Dudley Racket) är en sim som håller på att lära sig alla färdigheter.

Från vänster till höger: Julienne Knack, Jonh Knack (tidigare Shark Racket), Jenny Clarestam (tidigare Lolly Racket), Lovisa Clarestam (tidigare Dudley Racket), Mark Clarestam (tidigare Dennis Racket) och Silver Clarestam (tidigare Silver Racket).

Familjeträd: Silver är gift med Mark och har barnen Jenny och John. Lovisa är bror med Mark. John och Julienne är gift. Mark och Lovisa hade en bror, Levi Clarestam (tidigare Bill Racket), men han... ja dog. Hehe. Mark och Lovisas förändrar hette Max och Jen Clarestam (tidigare Max och Marigold Racket) och Juliennes föräldrar heter Nick och Pattina Knack.

Jenny och Lovisa sitter och bastar på gården mitt i natten.
 Medans resten av familjen chillar i bubbelpolen.
Julienne blir gravid.


Lovisa ligger och slappar på en flytmadrass.


Familjen har poolparty (med sig själv).John tar en joggingturFamiljen har ett till poolparty med sig själv.Familjen blir bjuden på ett poolparty och har vattenkrig.Någon får in en fullträff på Jenny. 5 minuter senare så kissar simmen i randigt i bakrunden på sig.. De får inbrott när de är på poolpartyt. 


Alla blev störd och irriterad på inbrottslarmet och Mark slogs med tjuven och blev jättenöjd.Polisen kom och började slåss med tjuven (ser ut som om de ska göra en high-five) och familjen står och tittar på medans John står och klappar händerna förtjust i bakgrunden.


Tjuven blir gripen av polisen.
Tjuven står och väntar vid polisbilen.
Mark släpper lös tjuven och polisen blir asarg och ger John en utskällning fast det var Mark som släppte lös tjuven..Tjuven upp sitt väldigt fina paraply och går iväg. (Det var soligt ute).

fredag 25 januari 2013

Ragtime i Big Easy

Nu finns en ny uppsättning i The Store! Uppsättningen heter Ragtime i Big Easy och är 20-talsinspirerat mode. Totalt följer det med 25 nya föremål.Uppsättningen kostar fram till den 8:e februari 1350 SimPoints istället för 1650 SimPoints och du hittar den här.

torsdag 24 januari 2013

I brevlådan

Idag släpps The Sims 3 70-tal, 80-tal, 90-tal. Vi fick precis hem det i brevlådan och ska nu testa det, sen kommer en recension på spelet!

The Sims 3 Universitetsliv-dag


Fredagen den 8:e februari kommer EA att hålla ett event i Stockholm där deltagarna kommer att få provspela Universitetsliv (nästan en hel månad innan det släpps!).

Vi har haft turen att bli inbjudna till det här eventet, och om du också vill gå kan du vara med och tävla om en plats på eventet!
Allt du behöver göra är att maila till jopdeweegh@ea.com och berätta för just du borde bli inbjuden till eventet.
Tänk bara på att du måste skicka mailet innan den 25 januari.

Har du tur kanske vi ses där!

onsdag 23 januari 2013

Speluppdatering 1.48

Ett forum

SimSim har precis öppnat ett forum för alla oss simsälskare. På forumet är det tänkt att vi ska kunna utbyta idéer och tips om The Sims 3 och helt enkelt ha ett litet ställe att umgås!Klicka här för att komma till forumet.