söndag 30 juni 2013

Becky Stone


Ålder: Ungdom
Egenskaper: Atletisk, Blyg, Miljömedveten, Sparsam, Tankspridd
Favoriter: Dim Sum, Nördrock, TurkosSom vanligt följer en CC-lista med, så undrar du över varifrån något kommer är det bara att ladda ner simmen och läsa igenom CC-listan

fredag 28 juni 2013

Systrarna Storm – Första dagen

För några veckor sedan installerade vi The Sims 2 igen och bestämde oss för att spela lite. 

Låt oss presentera: systrarna (tja, adoptivsystrar) Acacia och Ellaria Storm!


Här har vi deras nya hus! Det fick en liten renovering på insidan.


Det första systrarna gjorde var att ta ett dopp i poolen!


Sen tyckte Ellaria att de skulle lek slå på händer. Acacia hängde inte riktigt med. 


Ellaria bestämde sig för att skaffa ett jobb! Vi kommer dock inte ihåg vad hon valde, men det var säkert ett bra jobb!


Det dröjde inte länge innan deras första gäster kom. Här blir Ellaria kompis med David. 


Acacia blev vän med den här kvinnan, som även passade på att äta upp Acacias mat innan hon gick hem..


Acacia verkade dock inte bry sig utan matade fiskarna istället. 


Sen bestämde sig Ellaria för att laga ny mat. 


Det gick sådär...


Dock verkade ingen bry sig utan de åt maten ändå?


Sen var dagen slut och de gick och lade sig. tisdag 25 juni 2013

En liten uppdatering

Hej på er!
Som ni kanske har märkt så har uppdateringen här inne inte varit på topp den senaste veckan, vilket beror på några saker.

1. Embla åker iväg till England idag och kommer vara där i tre veckor = hon har haft fullt upp med att förbereda sig för resan och packa
2. Saga har fått ett jobb och hinner just nu knappt göra något annat än att vakna, jobba, äta middag och sova.

En rolig grej är dock att Saga precis har köpt en ny dator (eller ja, byggt ihop en själv!), vilket gör att det snart kommer att bli fler uppdateringar och bilder i bättre kvalité eftersom sims körs mycket bättre på den nya datorn än den förra!

Meeen, imorgon åker Saga iväg på en festival och kommer inte hem igen förrän på söndag.

Om vi hinner med ska vi försöka tidsinställa några inlägg men annars får ni räkna med att det kommer vara lite tomt här ungefär en vecka till innan vardagen kan rulla på som vanlig igen!

Sneak peak på en sim som kanske kommer upp för nedladdning senare i veckan.


lördag 22 juni 2013

Takfönsterstudion för scenkonst

En ny tomt har släppts till TheSims3.com. Tomten heter Takfönsterstudion för scenkonst och är en dansstudio!"Har du hört den där gamla historien om de två svanarna som kom in på en dansklubb? Inte? Det gör inget, den är ändå inte särskilt kul. Men om du är sugen på riktig underhållning och ett kreativt sätt att uttrycka dig på, så bör du kolla in Takfönsterstudion för scenkonst! De lyxiga, öppna takfönstren låter din sims stjärna stråla klart på natthimlen."

Det följer även med två nya premiumföremål: Danssamlingen Stel som en pinne, lätt som en fjäder och Duschstationen Spola snusket.Dansutrustning 
Det spelar ingen roll om din sim övar för att bli den vackraste av alla svanar eller bara smufflar natten lång, balettbarren Lätt som en fjäder och dansgolvet Stel som en pinne ger dig allt som behövs. Värm upp och träna medan du lär dig alla dina favoritbalettsteg från Sims 2. Sen tar du med dig de stegen ut på det förstärkta dansgolvet och ger en balettuppvisning, dansar fågeldansen, smufflar en line dance eller bygger upp vänskapsband medan du dansar med en partner.Dusch 
Om du behöver skölja av dig lite snabbt efter träningen eller när du har svängt dina lurviga på dansgolvet, så är det här en perfekt lösning för dig. Den offentliga duschstationen Spola snusket är ett snabbt och enkelt sätt att bli av med stinkmolnen.

Uppsättningen kostar fram till den 6 juli 1700 SimPoints istället för 1900 SimPoints och du hittar den här.

onsdag 19 juni 2013

Speluppdatering 1.55

Igår släpptes en ny speluppdatering med många nya roliga funktioner, så om du inte redan har gjort det, passa på att uppdatera ditt spel!

måndag 17 juni 2013

Vinnarna av tävlingen!

Först vill vi börja med att tacka för alla otroligt fina bidrag vi har fått in, det var verkligen inte lätt att välja ut vinnarna! Till slut lyckades vi ändå bestämma oss och det blev så här:

1:a pris och världen Dragon Valley går till Einebrant!

Naturen
Glädje
Frihet
2:a pris och Semesterparadisaffisch storlek 100x40 cm  går till Mina!

Naturen
Glädje
Frihet
3:e pris och Semesterparadisaffisch storlek 90x20 cm går till Sindra!

Naturen
 Glädje
 Frihet
Egentligen var ju priserna slut där, men eftersom vi fick så många otroligt bra bidrag bestämde vi oss för en fjärde vinnare som får tröstpriset en Semesterparadisaffisch på norska.

4:e pris och en Semesterparadisaffisch på norska går till Emme!

Naturen
Glädje
Frihet
Vinnarna har kontaktats via mail, vi har dock inte mailadressen till Einebrant, så om du skulle vara så snäll att maila oss så fort du kan så att du kan få ditt pris skulle det vara jättebra!

Livesändning

Imorgon, tisdag 18 juni klockan 19:00, kommer det att hållas en till livesändning om The Sims 3 Semesterparadis. Vi kommer även att få se någon från The Sims 4! Livesändningen kommer du att kunna se här.

Ps. Vinnarna av tävlingen kommer att presenteras i ett inlägg senare idag!

fredag 14 juni 2013

Tävlingen!

Glöm inte vara med i tävlingen! Sista dagen för att skicka in bidraget är imorgon!

Tävlingsreglerna och mer information hittar du här.


onsdag 12 juni 2013

Önskesim: Regina Fox

Regina Fox, önskad av Lilly

Regina växte upp utan syskon och hennes föräldrar brydde sig mer om alkohol och droger än om Regina. När Regina var barn schasade de bara undan henne. Hennes föräldrar var väldigt rika när hon var tonåring. Många andra tonåringar hade nog älskat att ha föräldrar som inte brydde sig och inte sa: ”Du måste vara hemma senast nio!”, men det var det enda Regina önskade att hon någon gång skulle få höra eftersom att det bettyde att dem älskade henne. Det närmsta hon någonsin fick höra var "Schas på dig snorunge". Nu vill Regina få barn och tonåringar, som har det svårt i livet, att hitta rätt väg med hjälp av hennes musik.


Ålder: Ungdom
Egenskaper: Fostrande, Klumpig, Stjärnkvalitet, Tankspridd, Virtuos
Favoriter: Pannkakor, Hiphop, Lila


tisdag 11 juni 2013

Toppmenyn

Som flera av er kanske har märkt så har vi en meny längst upp på sidan, som några av er kanske har märkt så fungerar den inte för alla.

Så här ska menyn se ut när den fungerar.
Om det är så att den inte fungerar för just dig så beror det helt enkelt på att du använder Internet Explorer som webbläsare. Tyvärr finns det inget sätt för oss att fixa till menyn så att den fungerar i Internet Explorer utan vårt enda förslag är att du byter webbläsare till t.ex. Chrome eller Firefox (vilka för övrigt brukar vara mycket bättre än Internet Explorer).

Obs! Om du har några problem med designen (alltså att något inte fungerar), snälla SKRIV VILKEN WEBBLÄSARE DU ANVÄNDER!

måndag 10 juni 2013

PGC Hawkes – Släktträd

Några önskade ett nytt släktträd nu när familjen har blivit så stor, men vi har något ännu bättre!

Om ni kikar in fliken Familjer > PGC Hawkes längst upp i menyn så kan ni se att PGC Hawkes har fått en egen sida med alla familjemedlemmar, ett porträtt av allihopa som vuxna/så gamla som de hunnit bli samt deras egenskaper, favoriter och livslånga önskan. Dessutom finns längst ner ett jättestort släktträd. Den sidan kommer att uppdateras efterhand när släkten utökas!

PGC Hawkes, Generation 1 – Del 19

Det är dags för Alyssa att föda barn (förhoppningsvis för sista gången)! Alla tidigare gånger har hon fött på sjukhuset, men nu fick det bli en hemmafödsel.

Det blev trillingar! Först kom Autumn, en Disciplinerad och Ivrig liten tjej. Efter henne föddes Orion, han fick egenskaperna Geni och Virtuos. Sist kom Saffron som blev Konstnärlig och Älskar naturen.

Jasper håller på att lära sig gå! Pappa Calvin verkar dock sjukt less på att behöva tömma pottorna hela tiden... Och ja, det är Calvin som har målat den sjukt snygga tavlan i bakgrunden.

Trots att han egentligen borde ha pensionerat sig vid det här laget sitter Calvin fortfarande och skriver böcker. När han inte skriver tar han antingen hand om barnen eller sitter i soffan och spelar spel på sin iPad.


Audrey frågar Alyssa om inte hon kan tänka sig att läsa en godnattsaga för henne, men eftersom Alyssa har egenskapen Gillar inte barn blir hon asförbannad och skäller ut stackars Audrey!

Sen ångrade hon sig, bad om ursäkt och läste en godnattsaga ändå. Audrey fick till och med somna i Alyssas och Calvins säng.

Det har blivit dags för trillingarna att växa upp! Spänningen är olidlig!!!

Först ut är Autumn som får grönt hår men bruna ögon. Nåja, två barn kvar...

Sen växer Orion upp, han får svart hår och bruna ögon. Suck. Okej, en unge kvar. *håller tummarna*

Saffron växer upp som det fjortonde barnet till Calvin och Alyssa och får grönt hår och gula ögon, Hurra! Äntligen en arvvinge! ÄNTLIGEN. EN. ARVVINGE.

Kolla vad söt hon är!