tisdag 17 september 2013

Önskesim: Sunny Sunshine

Sunny Sunshine, önskad av Sagis

Sunny har alltid varit blyg, dom andra tjejerna i klassen säger knappt ett pip om henne. Fröken ger henne nästan aldrig ordet, så för det mesta sitter hon där, tyst på sin plats längst ner i hörnet. Men så plötsligt händer det, hon faller för skolans tuffaste kille men det har ju han ingen aning om?

Ålder: Barn
Egenskaper: Blyg, Djurälskare, Vänlig
Favoriter: Sushi, Disco, Blå

måndag 16 september 2013

Livesändning imorgon

Imorgon är det dags för en ny livesändning. Precis som vanligt börjar sändningen klockan 19:00 svensk tid.

Det kommer mestadels handla om The Sims 3 In i framtiden men vi gissar på att de även kommer att prata om den kommande Storevärlden Midnight Hollow. Sändningen kommer du att kunna se här.

fredag 13 september 2013

Ny värld till The Sims 3: Midnight Hollow

26 september kommer det att släppas en ny värld till The Sims 3. Världen heter Midnight Hollow och med världen följer det något som många simmare har längtat efter: Nämligen möjligheten att kunna ha egna affärer!Utforska ett landskap där du bara behöver vara dig själv. Under den dämpade himlen i Midnight Hollow är det invånarna sjävla som strålar. Excentriska stadsbor har tagit en hundra år gammal viktoriansk stad och gjort den till ett ställe de kan kalla sitt hem. Vilket liv får du i en stad där kreativitet och individualitet står i centrum?  Blir du ägare till ett konstgalleri som för kulturen till stan? Eller driver du en butik med antika möbler som ger simmarnas hem lite mer klass? Eller en bilhandel som visar simmarna hur man får fart på livet? Det finns ändlösa affärsmöjligheter!

Smarta säljarens kollektion är det premiuminnehållet som gör det möjligt att driva en egen affär.Smarta säljarens kollektion ger dig allt du behöver för att starta ditt eget företag! Placera bara ut föremål på de medföljande mattorna, piedestalerna, vägghyllorna eller parkeringsplatserna och börja sälja saker, som en boss! Välj ett prispåslag, ställ in reor, anställ och avskeda expediter, och håll koll på statistiken för den dagliga och livslånga försäljningen! Du kan även välja öppettider och ge affären ett namn! Sluta läsa och sätt fart på entreprenören i dig!

måndag 9 september 2013

The Sims 3 Film släpps på torsdag

Nu är det bara några dagar kvar till releasen av The Sims 3 Film. Inför det här prylpaket har det släppts tre olika trailers, ett för varje tema som finns i spelet:

tisdag 3 september 2013

Video: Skapa En Sim

Eftersom några av er har önskat att vi ska göra en video på olika saker från när vi spelar sims så har vi nu gjort vår första video!

Den här filmen visar hur det gick till när önskesimmen Chelsea Wiston skapades:

söndag 1 september 2013

Önskesim: Chelsea Wiston

Chelsea Wiston, önskad av Emma

Chelsea drömmer om att bli femstjärnig kock, hitta sin drömman och starta familj. Alla som känner henne säger att hon är riktigt snäll och tänker på andra.


Ålder: Ungdom
Egenskaper: Hopplös romantiker, Ivrig, Kockbegåvning, Snackare, Tursam
Favoriter: Sushi, Pop, Rosa