måndag 6 januari 2014

PGC Stone, Generation 1 - Del 1

Tänkte att även jag (Embla) skulle göra en PGC så nu på lovet har jag spelat massor!

Min grundsim heter Caylin Stone. Hon har egenskaperna Oemotståndlig, Virtuos, Gillar inte barn, Karismatisk och Konstnärlig. Hennes hårfärg är violett med rosa och blåa slingor och hennes ögonfärg är gul. Här är första bilden på henne i CAS:


Caylin står utanför hennes hus första dagen i Aurora Skies.Hon började måla eftersom hon är konstnärlig.Caylin bestämde sig för att registrera sig själv som egen företagare och jobba som målare.
(Vi ser att Caylin har ett stort självförtroende och tror på sig själv som målare..)Sen åkte hon till stadshuset för att fylla i några papper.Efter det åkte hon till konstmuseet för att titta på lite tavlor.Jakob Ingberg kom in genom dörren och Caylin skakade hand med honom och det var kärlek vid första ögonkastet!De pratade lite för att lära känna varandra och Caylin visste att det var rätt man hon hade hittat. (Har faktiskt inte gjort om honom, förutom att byta kläder och hårfärg, men han såg riktigt bra ut förvånande nog!)Efter att hon pratat med den stilige Jakob Ingberg så åkte Caylin hem och åt sin favoriträtt, Höstsallad.Fösta dagen var nu slut och Caylin var riktigt trött och somnade på en gång!
17 kommentarer :

 1. Jag älskar att läsa PGC! :)

  SvaraRadera
 2. Han den där Jakob har någon av mina simmar också haft det på G med ;)

  SvaraRadera
 3. när man slumpar egenskaperna ska man slumpa tills man få med "gillar inte barn" eller ska man slumpa en gång och ta bort en om det inte finns "gillar inte barn" och välja "gillar inte barn" istället? (kanske förklara dåligt)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man behöver inte slumpa egenskaper när man skapar grundsimmen. Det är bara när man får barn som man ska slumpa fram egenskaper.

   Radera
  2. Jaha okej tack

   Radera
 4. hej, jag vet inte om jag ska köpa kvällsnöjen eller i rampljuset, kan ni säga vilket ni gillar bäst? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi båda gillar Kvällsnöjen bättre än I Rampljuset. Det finns så mycket mer i det, så vi föreslår att du köper Kvällsnöjen!

   Radera
 5. Är inte Jacob gift och har en son ?

  SvaraRadera
 6. Kan inte Saga skriva mer om sin pgc? Snälla den är så tjukt bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, deras hus måste byggas om ust nu så det är därför det tar lite tid med ett nytt inlägg, men det kommer!

   Radera
  2. Okej hoppas det blir ett fint hus:)

   Radera
 7. Mera! Jättebra. Skulle ni vilja göra ett länkbyte?

  SvaraRadera
 8. Vad roligt att du också startat en PGC, Embla! Ska bli superkul att följa :)

  SvaraRadera
 9. Åh vad kul med en PGC, ser fram emot att se mer! :)

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Hur blir man egen företagare?? Skulle bli väldigt glad för svar

  SvaraRadera
 11. Man måste väl ha Drömjobb då, men är inte säker. Annars kan du väl söka på datorn med simmen elr telefonen. Hoppas det funkar;)

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).