fredag 10 januari 2014

PGC Stone, Generation 1 - Del 3

Caylin vaknade utvilad och pigg.Hon målade hela dagen och förbättrade sina färdigheter. Det börjar ta sig och hennes målningar börjar nu se ut som riktiga konstverk!Hon bjöd hem Jakob och de fortsatte att lära känna varandra bättre.De pratade om sina egenskaper och vad de gillade och inte gillade. Här ser vi att Caylin berättar att hennes favoritfärg är gredelin och att Jakobs favoritfärg är orange.Caylin får reda på att Jakob är gift med Iris Ingberg och att de har två barn tillsammans. Men kärleken är för stark och Caylin ber Jakob att göra slut med Iris och det tycker Jakob är en jättebra idé!Caylin och Jakob blickar in i varandras ögon och de båda vet att det känns rätt!
Sen viskar Caylin i Jakobs öra och föreslår att de blir ihop och...... hon tar steget till deras alldeles första kyss!Jakob äter middag tillsammans med Caylin och de äter som vanligt Caylins favoriträtt!Jakob spenderar natten hos Caylin och de drömmer båda om varandra!
4 kommentarer :

 1. Hur får man andra simmar att berätta sin favoritfärg?

  SvaraRadera
  Svar
  1. När man väljer att lära känna varandra så kan dom prata om vad sina favorit färger

   Radera
 2. Åh hoppas det blir några barn snart! :)

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).