söndag 25 maj 2014

PGC Stone, Generation 1 - Del 10

JAMIE BLEV ARVINGE! Jag tror inte jag har varit så glad över att ha fått en sim med en specifik hårfärg och ögonfärg och mest av allt så är jag glad över att slippa skaffa 14 barn (no offense Saga)!Se så fina de är tillsammans! Mor och son med rätt anlag.Caylin gick och la småttingarna och fick sova en stund innan Lunar väckte henne av att hon var hungrig. Caylin var inte särskild glad över den hasta väckningen, men hon matade de båda och gick sedan upp till övervåningen för att sätta de i sina "Lära gå stolar".Medans de fick gå omkring i dem så fixade Caylin i huset och hon hann även med en liten tupplur.När Jakob var tvungen att gå till jobbet klev Caylin upp. Hon hade fått vilat upp sig lite och var nu lite piggare.Hon gick upp till Lunar och Jamie och började lära Jamie att prata. Han verkade intresserad och det tyckte Caylin var kul.När Jakob kom hem från jobbet tog han över och lilla Jamie hade lärt sig mycket under dagen!Efter middagen började Jakob lära Lunar att prata och hon var en rena naturbegåvning. Jamie fortsatte att lära sig saker och började sakta men säkert att lära sig gå.
2 kommentarer :

  1. Finns barnvagnar och gåstolar bara med i leva livet expansionen? Eller vet ni om man kan ladda ner någon annan stans?

    SvaraRadera
    Svar
    1. barn vagnar följer men inte gåstolar det är storeinehåll

      Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).