söndag 1 juni 2014

PGC Stone, Generation 1 - Del 15

Det var första skoldagen för Jamie och Lunar.  De verkade dock tycka att deras sängar var lite skönare.Jamie var upp först och åt frukost i lugn och ro. Han plockade sedan in i diskmaskinen innan han gjorde sig redo.Jakob var tvungen att rusa iväg till jobbet för att arbeta på akuten.Jamie och Lunar satt på bussen på väg till skolan och var full av förväntningar hur den nya skolan skulle vara och hur klassen skulle se ut.Skolan låg mitt i staden och hade ett bra rykte om att det var lätt för att trivas där.
Caylin däremot kände att hon behövde komma hemifrån så hon gick till baren och dansade loss lite.Där träffade hon Fjord Warbler och de hälsade på varandra och började prata om livet och universum.
På eftermiddagen när Lunar och Jamie hade slutat skolan åkte de till sjukhuset för att vaccinera sig. Deras pappa var såklart där och vaccinerade dem.


Lunar var inte så glad över att ta sprutor och hon var även trött efter första skoldagen. Men de gick snabbare än gjort och de fick en godisklubba var för att de hade varit så duktiga.
Jakob fick sluta tidigare eftersom han hade åkt in så tidigt och de åkte hem alla tre tillsammans.Efter att Caylin och Fjord hade pratat på i timmar var det även dags för dem att säga hejdå. De hade hittat många gemensamma saker och de hann bli riktigt goda vänner.

När tvillingarna kom hem satte de sig direkt med läxorna och la sig sedan efter det.Lunar var dock lite hungrig så hon åt innan hon gick till sängs.Det hade varit en lång dag med mycket nytt lärande. Lunar och Jamie hade fått ett par nya vänner och de trivdes i den nya klassen.Dagen där på var Jamie uppe tidigt. Han bestämde sig för att hjälpa till och städa i huset. Caylin blev mycket glad när hon såg att han hade skurat både duschen och toaletten.
Lunar satt uppe på övervåningen istället och läste en bok för att öka hennes läsfärdigheter.Efter att hon läst klart boken gick hon ner till köket och frågade om hennes pappa ville ut och bygga en snögubbe och det ville han jättegärna. Men precis som de skulle gå ut så ringde jobbet och han var tvungen att rusa iväg.
Dagen för de andra fortsatte med att öka färdigheterna i olika saker. Caylin fortsatte att måla på sin tavla, Jamie övade på skrivkunskaperna och Lunar satt och spelade schack.Caylin hann precis bli klar med tavlan, i tid med att Jakob kom hem från jobbet och tavlan blev hon riktigt nöjd med.Till middag fick de äta tårtrester som hade varit från tidigare födelsedagar. Som tur var så smakade den fortfarande gott.

6 kommentarer :

 1. Äntligen, jag älskar Pgc Stone

  SvaraRadera
 2. Igår kväll hade jag tråkigt så då gick jag igenom alla era inlägg. Det var roligt att läsa dem jag aldrig läst förut! :-)

  SvaraRadera
 3. Jag älskar den också! ♥

  Sauron

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Aurora Skies. Stavningen är ksk inte helt rätt.

   Radera
 5. Följer flätorna med i grundspelet? (Alltså Lunars då;) )

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).