lördag 28 juni 2014

PGC Stone, Generation 1 - Del 18

Dagen för Lunar började inte bra. När hon skulle byta klädstil fick hon inte upp byrån och hon trillade omkull vilket inte var särskilt skönt..


Det var första dagen på gymnasiet och Jamie och Lunar tog bussen som vanligt.


Efter skolan var de båda väldigt trött. En viss anledning var att de inte hade sovit speciellt mycket den föregående natten när det hade varit deras födelsedag. Jamie var tvungen att läsa en bok och Lunar var tvungen att jobba på ett företag efter skolan. Jakob hade varit ledig den här dagen och hade tagit sig en lång sovmorgon och sen satt sig vid schackbordet för att förbättra sin logiska färdighet.
Caylin hade målat klart sin tavla och den här var hon mycket nöjd över!Det blev en tidig kväll för tvillingarna. Efter att Lunar hade kommit hem från arbetet så gick hon och la sig direkt för att hon var så trött och Jamie gick även och la sig han med efter att han läst klart boken.
Caylin kände sig väldigt pigg och inspirerad och påbörjade en till tavla.Morgonen därpå klev Lunar upp tidig och var väl utvilad. Hon passade på att söka efter ett jobb eftersom hon tyckte det kunde vara bra att ha ett.Efter att hon och Jamie hade ätit frukost satte de sig med sina läxor och gjorde dem tillsammans. De hade märkt att de hade börjat gymnasiet för läxorna var mycket svårare än de hade varit tidigare.När Caylin hade vaknat frågade Lunar om hon kunde hjälpa henne med att övningsköra och det vill hon så gärna. Lunar hade längtat efter att få lära sig att köra bil och det var kul att hon äntligen fick lära sig något nytt.

11 kommentarer :

 1. Kul att ni har börjat med PGC Stone igen! Men jag skulle väldigt gärna vilja se mer av PGC Hawkes, när ska ni börja igen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du uppskattar PGC Stone! PGC Stone är Emblas PGC och PGC Hawkes är Sagas PGC, så varför det inte har kommit upp inlägg från PGC Hawkes är för att Saga har hållit på med annat och helt enkelt inte haft tid att spela och skriva inlägg. Hoppas att det hjälpte dig att förstå hur våra PGC inlägg fungerar! :)

   Radera
 2. Jag vill också se mer av PGC Hawkes. :-D

  SvaraRadera
 3. Hej! Detta har visserligen inte med inlägget att göra, men vad tycker ni om Semesterparadis? Funderar på att köpa det, men tycker ni det är en bra expansion som är värd att köpa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag tycker att det är ett av de nästa expansionspaketen! jag tycker att du ska köpa det :)

   Radera
  2. Jag är inte så jätte förskjutst i världen, det är jätte mycket vatten vilket gör det lite irriterande för ställen är utspridda på olika öar. Dock älskar jag kläderna och håren (använder dem jätte ofta).
   Gillar du vatten, sommar, hotell och så tycker jag du borde köpa det.

   Radera
  3. Jag (Embla) tycker det är väldigt roligt och det kommer med många nya saker som simmarna kan göra, inklusive bada i havet(!!!), vindsurfa, snorkla, dyka, åka båt med mera! Så om du gillar semester och paradis stränder (så som spelet heter, Semesterparadis) så rekommenderar jag att du köper det!

   Radera
 4. hej, vart kommer sängen ifrån? x)

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).