tisdag 1 juli 2014

PGC Stone, Generation 1 - Del 20

Efter att polisen hade kommit var läget lugnt. Simmar började dock sova lite här och var medans vissa fortsatte och festa som innan.



Någon som hade en flört på gång var Jamie som charmade tjejerna så de blev helt förälskade. Men den här simmen var han väldigt förtjust i och det kändes som om hon var något extra.



Lunar däremot grät ut mot en axel för att hon blivit nobbad den spontana kyssen och för att hon inte hade hunnit fråga ut någon på studentbalen som var om 2 dagar.



Jamie hade verkligen turen på sin sida och han frågade Meja om hon ville gå på balen med honom, vilket hon ville och sen tog han första steget och kysste henne.



På morgonen en stund efter att Lunar hade skickat hem alla gäster så började det plötsligt brinna i spisen! Tydligen hade någon lämnat någonting i ugnen innan de gick..



Lunar skyndade sig och ringde efter brandkåren! Hon tänkte för sig själv hur detta skulle gå! Hur skulle mamma och pappa reagera!?



Hon gick och väckte Jamie som låg och sov och sa att det brann i köket och han rusade upp och började släcka elden som hade börjat nu ta sig i köksbänken.



När brandbilen kom var läget under kontroll. Jamie hade hunnit lyckats släcka branden i tid. 



Brandmannen gick in i huset men istället för att fråga hur alla mådde och kolla så att ingen var skada så tog hon sig en mugg med dricka(!?) och sen gick hon (?).



Lunar försökte slappna av efter branden och åt lite av tårtan som fortfarande fanns kvar efter födelsedagen.



Efter det hjälptes tvillingarna åt att städa och diska.



Toaletten hade de även lyckats smutsa ner ordentligt och diskmaskinen hade de gjort sönder. Det kanske inte var något som de tyckte var speciellt kul men de lyckades iallafall få en rolig fest även om det kostade lite extra, vilket inkluderade att de var tvungen att ersätts spisen som var helt förstörd efter branden.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).